torsdag 12 augusti 2010

Peter Magnusson TYCKER om sjöfyllerilagen ..

.. efter att ha dömts för sjöfylleri .. och jag ska inte säga emot honom på någon punkt eftersom jag varken har båt eller är speciellt intresserad av att vara ute till havs.

Men, när jag läser att han säger att .. "jag var definitivt kapabel att köra" .. så vill jag bara påpeka att han är i gott sällskap.

Det är nämligen något han har gemensamt med ALLA som framför ett fordon efter att ha druckit för mycket .. oavsett om det gäller cykel, bil eller båt.

INGEN tyckte vid tillfället i fråga att de inte hade koll på läget. ALLA ansåg sig vara FULLSTÄNDIGT kapala att framföra precis vad som helst i trafiken .. annars hade de förmodligen inte gjort det.

Vad Peter Magnusson missat är att det inte är vi själva som i lycklig berusning ska avgöra hur kapabla vi är .. det är därför vi har promillegränser.

Men kan Peter Magnusson hitta ett annat sätt att mäta "kapabelhetsgränsen" så är jag helt klart intresserad!

1 kommentar:

  1. Bra jag tycker som du och har det i min blogg. Han skall definitivt gå och prata med någon med den inställningen han har jag blir så förbannad när jag tänker på detta och vad han kan ställa till med.

    SvaraRadera