söndag 22 augusti 2010

VAR ÄR Miljöpartiet ...???

Sitter de kanske på någon trevlig kvarterskrog på Söder och funderar över hur de ska montera vindsnurrorna på höghastighetstågen som ska susa fram genom ett sargat landskap medan kärnkraftverken nedmonteras??

Har de kompdagar att ta ut eller har de helt glömt bort att det är mindre än en månad kvar till valdagen??

Har Maria Wetterstrand åkt hem till Finland i fast förvissning om att hon kommer att göra sig så bra i tv-rutan når valdebatterna sparkar loss att bara "Maria-effekten" kommer att räcka som draghjälp för sossarna??

Alliansens vallokomotiv lägger in en högre växel och på det rödgröna spåret står Mona Sahlin ensam och spanar förgäves efter miljöpartistiska tekniker som kan hjälpa till att dölja lasten av skatter .. fastighetsskatt som fastighetsägaren kan få förmånen att LÅNA till .. kilometerskatter och höjda skatter på jordbruket som kan sänka en stor del av landets åkerinäringar och avsevärt höja priserna på livsmedel .. rut-avdragets avskaffande och butlerns införande .. bortbyggda parkeringsplatser och en nedlagd Förbifart som kommer att isolera storstadens handel, som ska få sina varor levererade per tunnelbana nattetid .. och gynna de externa köpcenter som INTE får byggas??

Och när det gäller biljettpriset på resan så säljer Anders Borg ett trovärdigt, färdigt alternativ medan Thomas Östros räknar om för femtioelfte gången utan att få någon rätsida på vem som ska betala vad??

Jag tycker synd om Mona Sahlin. Varje gång hon går ut och ensam försöker vända en nedåtgående spiral och föra tillbaka partiet till den politik de förde 2006 .. så sjunker de rödgröna i opinionsmätningarna.

VAR är Maria Wetterstrand då??

Och Lars Ohly han försöker .. men läcker väljare till Miljöpartiet som i sanning förtjänar namnet Grönsakskommunisterna som folket döpt dem till. Vad har Lars Ohly att komma med när Maria Wetterstrand tar fram samma tvångssystem .. men med en storstadsanpassad förförisk MILJÖ-ideologi??

Sveriges modigaste parti är nog Kd som strider för en fråga som är så ointressant och omodernt som kärnfamiljen ...

.. Sveriges fegaste och osynligaste parti är nog Miljöpartiet som låter andra försvara sina egna svaga idéer!!

VAR ÄR MILJÖPARTIET!!!!!!!!!!!!

8 kommentarer:

 1. Bra skrivet och bra fråga.

  V

  SvaraRadera
 2. Om du besinnar att i princip hela mediamaskinen stöder Alliansen, så är det inte så konstigt att de röd-gröna inte syns så mycket i tidningarna exempelvis.

  Du kan läsa lite mer om det här

  http://www.etc.se/31328/hoegerns-ekokammare-vrider-debatten/

  SvaraRadera
 3. Utan tvekan en högst relevant fråga. Man kan nästan tro att de medvetet håller sig undan för att undvika grodor eller skrämma upp lattemorsor med vad som egentligen väntar i miljöskatter och klimatreligiösa åtgärder ifall de får 10% inflytande i en regering!

  Eva Berglund: Mediamaskinen stödjer alliansen?? Herregud, värre vänstervriden media får man väl leta efter..!
  Om möjligt kan jag bara tänka mig en enda värre konspiratorisk smörja som kan överträffa länken du bifogade, och det är Greenpeace:s "Exxon secrets".

  SvaraRadera
 4. Bra analys!

  SvaraRadera
 5. Vad som slår mig är att det knappt finns några förtroendeingivande socialdemokratiska politiker kvar! Och då tänker jag på damer & herrar som Anna Lind, Erik Åsbrink, Kjell-Olof Feldt, Odd Engström m.fl.. Man behövde (för 10-30 år sedan) inte oroa sig så mycket för ett socialdemokratiskt maktinnehav (som då syntes mig permanentat...). Det fanns ju trots allt några namn som kunde styra upp det hela. Idag oroar jag mig mycket! Och vad mera, idag finns Lars Ohly och Maria W som mörka skuggor. Värst är Lars Ohlys skugga! Oh ja, jag oroar mig mycket!

  SvaraRadera
 6. Mediamaskinen stöder Alliansen? 70% av alla journalister är ju rödgröna.

  SvaraRadera
 7. De sitter och funderar på hur kollektivtrafiken skall kunna byggas ut med luftbalonger. Problemet de funderar just nu på är hur de skall kunna styra vindarna så folk inte blåser i fel riktning och missar sina möten. :-)

  SvaraRadera
 8. hahaha .. mediamaskinen stöder Alliansen!!! Det var nästan lika roligt som Butlern och Clownen .. :-D

  HENRICO .. du är ett GENI!! Är det säkert att du inte tillhör Mp:s innersta krets???

  SvaraRadera