lördag 21 augusti 2010

Jag tror på Ohly!!

När Lars Ohly säger att de rödgröna kommer att " radera klyftan" mellan pensionärer och löntagare genom att delvis höja den för löntagarna, tror jag att han talar sanning. Det är logiskt med den "välfärdspolitik" de rödgröna satsar på .. och det är också vad Lars Ohly säger.

För att får råd med välfärdssatsningarna och alla jobb inom offentlig sektor MÅSTE skatterna höjas .. och höjas mycket .. och jag känner respekt för mannen som vägrar att sälja ut sig genom att försöka ge sken av något annat.

Mona Sahlin säger .. OM statsfinanserna tillåter det under den närmaste .. 4-åriga .. mandatperioden kommer klyftan mellan pensionärer och löntagare att raderas genom I HUVUDSAK sänkt skatt!!

OM .. inom FYRA år .. och I HUVUDSAK genom sänkt skatt!!!!!!!!!!!!

Alliansen säger .. pensionärerna kommer att få skattelättnader nästa år.

Vad är lögn och vad är sanning????

Det är också Mona Sahlins avsikt att skrämma livet ur oss genom att sprida det falska budskapet att var 10:e offentliganställd ska sägas upp på grund av Alliansens skattesänkningar???? I den interna sosse-rapporten är detta ETT TÄNKBART SCENARIO om det blir ytterligare skattesänkningar .. en fantasi .. som sedan i partiledarens mun blir en sanning????

Alliansen säger .. det blir inga nya skattelättnader för löntagarna förrän fler är i arbete och statsfinanserna tillåter det.

Lögn och sanning .. sanning eller lögn .. hur många kan se skillnaden???

Thomas Östros glädjer sig åt Anders Borgs nya ekonomiska prognos och gör den till sin egen trots att den bygger på Alliansens politik .. det blir också en SANNING i den rödgröna världen???

Om inte de rödgröna kan ta sig till regeringsmakten utan att komma med skräck- och skrämselpropaganda, lögner, innehållslösa löften och snedvriden statistik .. så tycker jag ärligt talat att de inte har där att göra!!

Vi är med i EU, Sverige är en del av Europa och världen .. men de rödgröna vill se oss som UNIKA och ANNORLUNDA och som det land som talar om HUR DET EGENTLIGEN SKA VARA!!!!!

"Sverige ska inte vara likt andra länder, utan ett ovanligt, rent av exceptionellt land" .. hur trovärdigt är det???

1 kommentar:

  1. Ja, vad ska man säga? Bara att hoppas att tillräckligt många har tillräcklig med insikt på valdagen..
    Rolig profiltext, drog på smilbandet flera gånger :)

    SvaraRadera