söndag 15 augusti 2010

FÖRBJUD, kontrollera .. eller beskatta!!

Expressens ledarredaktion skriver i dag om "Nannysamhället". Ett samhälle där medborgarna ses som omyndiga barn och Staten står för styrningen och regelverket, kommer vi att välja det .. vill vi ha det??

Vad vill vi ha egentligen??

Är det inte BRA för oss om vi får ..

LÄSKFÖRBUD .. det är ju ändå en av de största bovarna i kampen mot fettmaexplosionen"? Blir det förbjudet och blir sedan SOCKRET och FETTET ransonerat i lagom andelar per innevånare .. så bli vi ju automatiskt smalare, friskare och besvärar vården i lägre utsträckning.

MOTION bör vara lagstadgad, reglerad och kontrollerad så varje medborgare håller sig frisk och sund och ENERGIDRYCKER bör FÖRBJUDAS så att ingen blir så energisk att h*n börjar agera självständigt och ställer till det för sig i onödan.

En win-win-situation!!

Det talas om en CYKELHJÄLMSLAG .. inför också LAG på trehjulingar, säger jag .. då blir cyklisterna mycket tryggare och säkrare och det blir lättare att forsla med sig matvaror från affären när de HÖJDA BENSINPRISERNA gör att det blir för dyrt att ta bilen.

Förresten borde väl bilarna BEHOVSPRÖVAS?? Varför ska människor alldeles i onödan ha bil som bara förstör miljön och förorenar städer?? Den som bara tillfälligtvis behöver ut på vägarna borde kunna nöja sig med en STATLIG/KOMMUNAL BIL som kan rekvireras från det STATLIGA/KOMMUNALA GARAGET om behovet godkänts av den statliga/kommunala kontrollanten, eller hur.

En klar win-win-situation både för miljön och medborgarens hälsa!

Till min stora förvåning läser jag att det redan finns ett förbud mot SPONTANDANS på ställen som saknar danstillstånd?? Det borde utstäckas till TOTALFÖRBUD mot alla former av dans i samband med alkoholförtäring .. för det vet vi ju alla vad DET kan leda till, eller hur?

En vårdbesparande win-win-situation när det gäller oönskade graviditeter, könssjukdomar och depressioner.

Spritförtäring, förresten?? FÖRBJUD SPRIT ... sprit är farligt och gör att vi tappar besinningen och gör förbjudna ohälsosamma saker, usch! Sprit ska naturligtvis FÖRBJUDAS samtidigt som TOBAKEN i alla dess skadliga former FÖRBJUDS .. det mår vi allra bäst av.

En fantastisk win-win-situation för hela landet!

Chips, ostbågar och andra snacks ... borde åtminstone RANSONERAS. En lagom fredagsmys-tilldelning per innevånare borde räcka .. och här finns det också områden som kräver kontrollanter och särskilda statliga verk ..

.. så nu börjar vi närma oss 90.000 nya jobb som kapar den värsta arbetslösheten.

En win-win-situation för den regering som värnar om folkhälsan och miljön!

Lägger vi så till en tilldelning av ohälsosamma GRILLTIMMAR per innevånare och sommar, så kommer vi att vara friskare och mindre arbetslösa än vad vi någonsin har varit, eller hur??

Men .. hur vi ska förhålla oss till SEX har jag lite problem med .. ska vi ha kontrollanter för LAGOM SEX .. eller ska det HELT FÖRBJUDAS?????

2 kommentarer:

  1. Förbjud sex! HerreGud man kan bli både varm och kladdig av sex(har jag hört)då måste vi använda en massa vatten för saneringen av våra kroppar - slöseri på min ära.Dessutom behöver vi energin till att trampa runt på våra cyklar eller i den underbara grottekvarnen som skall driva vårt samhälle.

    SvaraRadera
  2. Aldrig trodde jag att samhället i "the demolition man" skulle ses som en framtidsprofetia.

    Hemska tanke.

    SvaraRadera