torsdag 26 augusti 2010

Var går skamgränsen???

För ett par dagar sedan kunde vi läsa om hur ett gäng desperata sossemedarbetare sammanställt ett dokument byggt på ett "tänkt scenario" där alla borgerliga partier får sina respektive önskedrömmar godkända av sin Allians.

Märkligt nog gjordes inget "tänkt scenario" över motsvarande resultat av de rödgröna "kamraternas" önskelistor????????

Resultatet blev en lögn som skulle presenteras som en sanning i valrörelsen.

Nu kan man ju tro att bara avslöjandet av denna bräckliga konstruktion skulle göra att sossarna avstod från att förnedra sig till att använda den??

Men .. nej ... Thomas Östros travar på i ullstrumporna och förutsätter att svenska folket är fullständiga idioter och tror på att var 10:e offentlig anställd ska få sparken bara för att HAN säger att det är så .. trots att varje läskunnig människa själv kan se att det bara är ett desperat försök till skrämselpropaganda.

Var går skamgränsen i jakten på makten??

Dessutom ser jag till min stora förvåning att det är Aftonbladet som har fått till uppgift att bilda de rödgrönas regering??? Ett nytt .. men inte helt oväntat grepp .. kanske en belöning för tidigare lidande i samband med den misslyckade Littorin-attacken??

Jag läser igenom vad vi kan förvänta oss vid en ny regeringsbildning och ryyyyyser!!

Det är Göran Perssons gamla gäng, som han valde ut för att de var så lättmanövrerade .. uppblandade med lite röda och gröna idealister som vill lagstadga och tvinga fram kommunistliknande drömmar om ett likriktad samhälle utan variationer och ..

.. där vi alla fungerar som en enda grå och lydig grupp av lyckligt skattebetalande "kamrater".

1 kommentar:

  1. Jag ryste, blev spyfärdig och rent utsagt vettskrämd när jag såg aftonbladets förslag på regering. Maria Wetterstrand som vice statsminister... I händelse av att Måna kolar vippen har vi alltså en fanatisk klimatstolle som statsminister. Jag tror inte folk fattar vilken katastrof detta skulle vara.

    Att Thomas "Bagdad Bob" Östros mun pladdrar värre än en mytoman tycks ingen journalist göra något för att stoppa. Hade jag varit journalist hade mina ögon lyst i exaltering över att ha hittat ett "scoop", dvs kunna dra ned brallorna på honom inför kamerorna.
    Dock fick ju Anders Borg nog efter debatten härom kvällen och sade åt honom på skarpen. Åtminstone enligt vissa kvällstidningar, så sanningshalten i det påståendet är ju självklart tvivelaktig.. De har ju en egenhet i att skapa "konflikter" ur varenda mening. Dokusåpe-journalistiken verkar ha flyttat in i riksdagen.. :-)

    SvaraRadera