måndag 17 december 2018

Det finns ingen anledning att drabbas av panik ..


.. säger Stefan Löfven panikslaget inför den avgrund som talmannen varnar för. 

Han oroar sig också över att Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna inte ska kunna föra kampen mot brottsligheten lika effektivt som den rödgröna regeringen gjorde under de åren den ökade som allra mest.

Justitieminister Morgan Johansson har  till exempel EN LÅNG RAD förslag som ligger och väntar på att "jag ska kunna gå till riksdagen med dem".

Bland propositionerna har Morgan Johansson skarpa åtgärder som nyheter gällande datalagring och skärpta straffregler vad gäller mord. De som skjuter på gator och torg just nu darrar säkert inför dessa krafttag.

Men all lagstiftning ligger nere så länge som de andra partierna vägrar att komma överens med Socialdemokraterna.

Det är nog inte lätt för Socialdemokraterna just nu när folket som valde fel och de andra partierna, som de faktiskt valde, ännu inte kommit till insikt om att den regering som skapade de mest akuta problemen NATURLIGTVIS är det parti som har bäst politik för att åstadkomma en lösning.

Det fattar ju till och med Jan Eliassons hund Leo.

3 kommentarer:

 1. I en saga var en groda "kolugn", likt den berömda filbunken. "-Rör det sig inte om den renaste formen av apati?" undrade en grävling. "-Det också" mumlade grodan.

  SvaraRadera
 2. norlens avgrund är ett nyval då det väljs en ny talman som får 170k i månadslön.
  norlen är en fjant som i grunden inte har något att göra på en talmanspost.

  SvaraRadera
 3. Håller helt med. Han är helt impregnerad av Reinfelts tänk. Suttit i moderaternas styre flera år. Inblandad i dö-dealen. Han har slösat bort flera månader på regeringslösning. Han är en stor vek mes (förlåt alla fågelmesar).

  Definitivt inte den man vill ha med sig i "kaninhålet" när det smäller.

  SvaraRadera