torsdag 26 september 2019

Ta ert an(s)var - säger Annie Lööf ..


.. och vänder sig till de forna allianskollegorna som hoppade av de blocköverskridande samtalen, om åtgärder mot den ökande gängkriminaliteten, förra helgen.

Hon vänder sig också direkt till de kriminella gängen .. Vi kommer inte att vika oss, vi kommer inte att backa, vi kommer jaga er och knäcka er.

Där fick dom!

Ja jädrans, det var verkligen inte bara ord och inga visor, utan en kraftfull signal till landets gängkriminella att Annie Lööf tar frågan på djupaste allvar.

På djupaste allvar” .. det var starka ord från Centerledaren, ord som helt klart var inspirerade av samarbetsministrarna Morgan Johansson och Stefan Löfven som redan den 26 augusti gav samma kraftfulla signal till samma gäng med de djupt allvarsamma orden: De ska jagas till världens ände om det behövs. Kallblodiga mördare kan inte få gå lösa och Det är oacceptabelt!

Annie Lööf tycks ha anpassat sig väl till sina jök-kamraters handlingskraftiga språkbruk, och vad kan gå fel .. de har ju tillsammans hela 34 punkter i sitt brottsförebyggande förslag jämfört med oppositionens futtiga 13 och det vet ju alla att flest punkter vinner.

(S)ådan herre, sådan hund .. är ett gammalt ordspråk som verkar fungera fortfarande?


2 kommentarer:

  1. Det resulterar antagligen i en politiskt järnhård samordnings-utredning. Och under tiden växer SD-plantan, eller om det nu är en ek som ställer det mesta i skugga numera..

    SvaraRadera
  2. I en saga slog garderobsdörren upp vid midnatt & en ormliknande demon frågade en man: "-Du förnekar väl inte?" "-Mja...nja...hm" svarade mannen. "-ÄR DU I FÖRNEKELSE??" röt då demonen med köttig röst. Mannen stängde garderobsdörren & försökte somna om.

    SvaraRadera