fredag 23 april 2010

Anonyma brev, förtalskampanjer och skitsnack ..

.. det är djupt föraktligt när det än händer och vem det än drabbar!!

Det är många som ifrågasätter Mona Sahlin som ledare .. både inom och utom partiet .. och under valårets sista månader svallar tydligen känslorna över för en del. Men det som kanske känns som en liten lustifikation i en liten krets blir snabbt något mycket obehagligt när det sänds vidare.

Just nu cirkulerar ett brev som beskriver Mona Sahlins alla "tillkortakommanden" i ironiskt kränkande ordalag .. författat i hennes namn! Det är inte roligt för henne, det är inte roligt för hennes "allians", det är absolut inte särskilt kul för den "andra alliansen" och det är inte särskilt underhållande för oss fem månader före ett val.

Så nu tycker jag att det är viktigt att vi får veta VEM som tycker det här är kul??

Men SÅ modig är väl inte vederbörande att h*n stiger fram och förklarar sig??

Anonyma skrivelser brukar tyda på stor feghet!

2 kommentarer:

 1. Att beskriva hur en partiledare, kanske blivande statsminister, myglat och fifflat genom åren kan göras på många olika sätt. Det kan göras väldigt informativt, genom en punktlista i word, det kan göras som en layoutad flyer(i den inlänkade artikeln), eller kanske som en film(bubblare.se). Att läsa den förstnämnda blir outsägligt tråkigt, medans flyern och filmen är lite lättare att snabbt ta till sig.
  Att använda internet är väl den mest effektiva sättet att skapa social interaktion och vidarebefodra det man har på hjärtat.

  En del kanske tycker det här är kul, andra tycker det är på sin plats att informera och fundera över...vill vi verkligen att den här typen av person skall företräda Sverige.

  Ovan flyer har cirkulerat på vår arbetsplats flitigt i ett par månader. skulle säga att ca 30% utbrister ngt i stil med"-herregud...har hon gjort allt det här"....med tilläggande mumel att det var bra att veta. Våra utländska kollegor från ex. EN, DE, FR, NL osv osv tror att Sverige behagar skämta.

  Jag vill påstå att detta är ingen förtalskampanj, utan en informationskampanj, som är utformad på ett lättillgängligt sätt.

  SvaraRadera
 2. Om det är en humoristisk informationskampanj baserad på fakta, då tyckar jag att det är synd att det inte framgår av brevet. Med sosselogga och Monas underskrift .. blir det ju något helt annat?

  Mona Sahlin ÄR en roande person med sina ständiga feltramp och sitt vacklande ledarskap .. men trots det så får man ju inte utnyttja socialdemokraternas namn och symbol hur som helst!

  Eller kan det vara så att brevet är författat på sossekansliet??????

  SvaraRadera