söndag 18 april 2010

Jag ber om ursäkt, Marie Picasso!!

Vi lever i en tid när ytan är viktigare än innehållet och jag har själv skrivit flera inlägg där jag pekar på att vi bör se människan i stället för förpackningen. En innehållsrik människa blir vacker om vi besvärar oss med att lära känna honom eller henne.

Och så faller jag själv handlöst rakt ner i samma beteende som jag klandrar andra för!!!

Jag tog mig rätten att döma Marie Picasso efter hennes klädsel och utseende i Körslaget. Jag gjorde mig till och med lite lustig över hennes klädsel, makeup och frisyr. Och eftersom hon kommer från samma ort som Linda Rosing och har varit skolkamrat med Linda Rosing ... så drog jag ett svart, fett likhetstecken mellan henne och Linda Rosing (.. och malen Jansson som Granntanten så målande beskrev i en kommentar till det här inlägget!)

Jag skäms! Jag ber om ursäkt, Marie Picasso!!

Efter att ha följt Körslaget är jag full av beundran över hennes engagemang och förmåga att skapa sammanhållning och gemenskap med sin kör. De gör ett fantastiskt jobb!!!

Marie Picasso har visat sig vara en innehållsrik person, hon vet vad hon vill och hon kan också genomföra det .. jag tog mycket för givet och hade fel!

Jag är också imponerad över att hon törs gå mot strömmen och vill ge sina eventuella vinstpengar till djurskyddet, när alla andra nämner ungdomsverksamheter som egentligen ligger på kommunernas bord.

Man ska inte döma efter ytan .. och det ska jag vara tacksam för.

För här sitter jag och skriver med ett risigt, nytvättat hår som för tankarna till skatboet här utanför .. iförd svarta joggingbrallor modell äldre och urtvättade, en herr-hoodie av märket Hangmatta, bekväm men använd .. och jag antar att Marie Picasso inte skulle bli direkt imponerad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar