måndag 24 maj 2010

Värdelöst vetande .. eller andlöst spännande???

I dagens Expressen får vi del två i den andlöst spännande berättelsen om Linda Rosings tatuering!!

Va .. kommer ni inte ihåg den??

Linda tatuerade in sin älskades namn på ena underarmen hos "Stockholms bästa tatuerare" och fick en amatörmässig men ack så uppskattad Basic-autograf med djävuls-svans i klassiskt blått. En sk old fashion kåkfarartatuering.

Nu är tatueringen "uppblåst" med stjärnor och .. ja, var det blommor också?? .. hos en helt annan "Stockholms bästa tatuerare" .. som till och med hade färg!!!

Själva autografen är uppstramad och tillhyfsad och nu ser det riktigt bra ut ... synd bara att den är upp och ner så att bara Linda själv kan se den om hon inte håller armen över huvudet??

Men det kanske är trendigt just nu .. vad vet jag.

Någon annan som sysslar med uppblåsning är Katrin Zytomierska som .. när hon inte skäller ut sina bloggläsare .. gör reklam för en tidning med orden ..

"Det är en ganska smal tidning med hög kvalité som riktar sig till intelligenta och intellektuella människor, så många av er har nog aldrig hört talas om den."

Hoppsan .. där fick vi, alla "IQ-befriade jävla Miffon" som Katrin gärna kallar oss!!

Men för er som i alla fall kan titta på bilderna kan jag berätta att Bingo och Katrin är på omslaget på denna intellektuellt högstående tidskrift.

5 kommentarer:

 1. Haha..

  Jag tycker det är lite smart att bara Linda kan se tatueringen om hon håller armen över huvudet. Blir det inte ett mer mystifierat skimmer över henne på det sättet. Kan nästan se det framför mig..

  Katrin Zytomierska tycks för övrigt vara en både sympatisk och ödmjuk person.;)

  SvaraRadera
 2. Katrin måste ha alla chanser att bli en ödmjuk och inkännande moder.
  Tur att Linda inte har tatueringen på ryggen för då har hon fått läsa namnet i spegel och då blir det baklänges och det tror jag inte hon klarar av.

  SvaraRadera
 3. Personligen tycker jag att denna vätesuperoxiderade silikonbimbo i stället borde lagt pengarna på en silikoninsprutning i det tomrum som hos de flesta människor fylls av en hjärna. VAD SOM HELST måste ju vara bättre än vacum!

  SvaraRadera
 4. Säga vad man vill om Linda Rosing .. men det är välgörande för självförtroendet att läsa den "spännande" rapporteringen från hennes liv. Det gör att mitt eget känns oerhört innehållsrikt och något att vara väldigt tacksam över. :-)

  Men det ska bli intressant att se hur hon hanterar armen med tatueringen under det kommande bröllopet???

  Hybris .. verkar annars vara en vanlig bloggåkomma .. ??? Vi hoppas den läker ut under Katrins föräldraledighet, eller hur? ;-)))

  SvaraRadera