måndag 24 maj 2010

Om folket fick välja fritt ...

.. så skulle de välja Fredrik Reinfeldt till statsminister, Anders Borg till finansminister, Margot Wallström till utrikesminister, Göran Hägglund till socialminister, Peter Eriksson till näringsminister, Jan Björklund till utbildningsminister och Thomas Bodström till justitieminister .. enligt en undersökning som Expressen gjort.

Ja, det kanske man skulle kunna leva med?

MEN .. varför Thomas Bodström??? Finns det verkligen ingen annan att välja på?? Något mer tillbakalutat än Thomas Bodström finns väl inte i svensk politik och hur ska han hinna ens klistra upp namnskylten på dörren innan han flyger i väg på roligare och mer lönande uppdrag??

I MIN regering får inte Thomas Bodström något utrymme!!!

Maria Wetterstrand känner sig smickrad och skyller Mona Sahlins dåliga siffror på media?? Ja, vad ska hon säga .. hon har ju surfat på och gömt sig bakom Mona Sahlins bristande popularitet hela valrörelsen hittills. Alla obehagligheter och återtagna löften har Mona fått framföra och ta skulden för medan Maria inhöstat omgivningens applåder för .. ja, vaddå??

Jag har haft vänner som Maria .. såna som säger att de alltid står för vad de tycker och alltid säger sin åsikt rent ut .. men när det bränner till så har de egentligen inte så mycket att säga. Det blir någon annan som får stå ensam, ha en åsikt, ta ansvar i ämnet och bli utsatt för allas upprörda ilska. Ibland har jag faktiskt saknat Maria Wetterstrand vid Mona Sahlins sida och det är inte ett gott tecken inför framtida samarbete.

Det är vår politik folk vill ha .. säger Maria.

Tänk jag tror inte det!! Jag tror att människor vill tillbaka till gamla tider när sossarna var sossar och Sverige var som en skyddad verkstad ..

.. och om de rödgröna vinner valet i höst kommer deras politik att bli ett obehagligt uppvaknande för deras väljare.

Men det är ju vad jag tror ....

2 kommentarer:

  1. Vem vill du ha ist. för Bodström? Den komplett vettvillige Ask? Hon är ju inte riktig på en enda punkt.

    Det senaste utspelet var helt underbart: yttrandefrihet får aldrig användas till att såra männinskor.

    SvaraRadera
  2. Det måste/borde väl i allsin dar finnas mer att välja på än Ask eller Bodström!!! I alla fall om man får välja fritt bland alla partier .. eller gör det inte det????????

    SvaraRadera