torsdag 24 juni 2010

Nu kommer paniken att bli total!

Socialdemokraterna .. partiet som ansåg sig vara STATEN .. blöder väljare. I stället för att sansa sig och fundera på om det kanske är något fel på det budskap man försöker trycka ner i halsen på befolkningen drabbas man av panik och startar en fullständigt vansinnig löfteskarusell och slår vilt omkring sig.

Men svenska folket vill inte höra vad Thomas Östros och Mona Sahlin tycker om Anders Borg och Fredrik Reinfeldt .. de vill veta hur den rödgröna politiken ska finansieras och hur mycket som ska tas ur deras egen hushållsbudget.

Det vill inte de rödgröna tala om.

Satsa på jobben .. är detsamma som fler jobb i offentlig sektor. De rödgröna blundar och mörkar det faktum att landet behöver fler entreprenörer, visionärer och företagare i privata näringslivet för att vi ska ha råd med vår Offentliga Ofantliga Sektor.

Fastighetsskatten är en het potatis. Jag misstänker att vi kommer att få lite löften där .. åtminstone när det gäller 2011. Det är ju inte förrän 2012 som de rödgröna kommer att omtaxera villorna inför den nya skatten "SKATT PÅ FÖRMÖGNA" och då är det ju redan försent för protester om nu Maria Wetterstrand orkar föra Mona Sahlin till statsministerposten.

Skolan är också en fråga som sossarna börjar förlora. Vad är viktigast med skolan egentligen?? Att eleverna lär sig något eller att de får leva i en skyddad behaglig(?) värld fram till den dagen de måste möta det obehagliga vuxenlivet med alla krav? Det kommer en hel del löften där också är jag rädd.

Försäkringskassan! Denna ineffektiva koloss som sossarna själva varit med att urholka. När ska en vänstermänniska tordas säga att vi själva varit delaktiga i förfallet genom att överutnyttja den resursen.

För det är väl ingen som med rent samvete kan säga att h*n inte varit hemma i samband med VM, friidrott, ishockey, trötthet efter fest, "orkar inte", besök av vänner eller bara av längtan efter en ledig dag? Jag har gjort det .. DU har med största sannolikhet gjort det .. och tillsammans har vi i vår naivitet kostat samhället enorma belopp som andra fått betala.

Vi kommer att få jättemånga löften om Försäkringskassan, tro mig!

Men ingenting kommer att sägas om den rehabiliteringspenning(?) som de rödgröna talade om tidigare i år. Vad är det? Är det en förklädd sjukpenning, socialbidrag eller en egen liten slant för att täppa till truten på kritikerna??? Ska det bli ytterligare en uppgift för Försäkringskassan eller ännu en myndighet .. Rehabiliteringskassan??.

Jag tror att det kommer att bli skönt för våra politiker när Almedalsveckan drar igång i början på juli ..

... för då kan de ta sig ett järn och må lite bättre medan de lovar och lovar allt det vi vill höra, men ändå inte kommer att få!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar