onsdag 14 juli 2010

Aftonbladet skyller på .. Littorin???

Sven Otto Littorin talar ut i DN i dag .. det är en berättelse som jag helt klart kan identifiera mig med, att skydda min familj är det första jag också skulle tänka på i en krissituation.

Aftonbladet försöker i dag begränsa skadeverkningarna nu när den önskade skandalbrasan inte riktigt tog fart i önskad riktning. De skyller på ... Littorin???????

Det är HANS fel alltihop!!

"Hade Littorin sagt att han absolut inte köpt sex så hade vi inte publicerat" .. säger Lena Mellin förtrytsamt och förolämpat.

FY .. på Littorin!!!

I Aftonbladets filmade inslag som visar journalistens angrepp på Littorin, framgår att Littorin svarar NEJ, NEJ på frågorna innan han avslutar med inga kommentarer när journalisten kräver mer detaljerade svar.

"Det TOLKAR vi som att han blev överumplad" .. säger Lena Mellin.

Vad är det för problem Aftonbladet har med ordet NEJ???

Ett ord som är helt avgörande när det till exempel handlar om våldtäkter?? Och .. enligt Littorin så avvisade han bestämt alla Aftonbladets uppgifter och anklagelser genom sin pressekreterare OCH statsministerns presschef vid upprepade tillfällen INNAN Aftonbladet publicerade sitt inlägg i valrörelsen.

Hur dementerar man tydligare???

Hur bemöter man en lögn??

Hur skyddar man sin familj när media begår våldtäkt på privatlivet trots ett tydligt uttalat NEJ??

Om jag skriver att Aftonbladet har en tidigare historia av egenhändigt fabricerade falska nyheter .. är det en lögn .. ett påstående .. eller en sanning???

9 kommentarer:

 1. Ja tokiga frågor får nog vissa hela tiden och parautomatik säger ingen kommentar om.

  Vet ej om han har gjort det han sägs ha gjort men om han fått frågan "är du från en annan planet " och svarat "Ingen kommentar" så undrar man ju lite över vad som hade skrivits om det "Utomjordiskt liv kan vara upptäckt" ?

  l-hs

  SvaraRadera
 2. Det här bevisar att man inte kan bemöta Aftonbladet, oavsett fråga och oavsett vad man säger.

  Ett råd till alla som blir uppringda eller frågade av journalister från Aftonbladet: Spring iväg utan att säga något alls!

  SvaraRadera
 3. VÄX UPP! Bara för att Aftonbladet inte är övertäckt med djävulssymboler eller nåt, så behöver det inte betyda att de vill det bästa för alla människor. De vill tjäna PENGAR! Det finns knark med SMILEYS på, det betyder INTE att knarket är ofarligt, mysigt. I tv och tidningarna kan de le hur mycket som helst om det är vägen till att tjäna mer pengar, att fler skall lita på dem. SOL är killen som tilltvingat sig rejält med MAKT. Cyniskt har han triggat folk till att känna ökat hat mot de svagaste i samhället. Så det är riktigt svårt att tycka synd om honom.. Sorry.

  SvaraRadera
 4. Tänk om "Anna 30 år" i själva verket är mamman till Littorins barn. Vårdnadstvisten dem emellan är visst smutsig. Så jag kommer iaf ej bli förvånad om det visar sig att Aftonbladet gjort ett uruselt arbete o publicerat ngt som aldrig borde ha blivit publicerat. Aftonbladet har iaf förstört en människas politiska karriär utan att ha bevis.
  Drevet har också drabbat statsministern. Luktar illa lång väg. Kan vi ej vinna ett val genom att väljarna gillar vår politik, så vinner vi valet genom en smutskastningskampanj.

  SvaraRadera
 5. Aftonbladet har inget problem med ordet NEJ, exempelvis när de diskuterar våldtäkt så har de en utmärkt förståelse av vad ordet betyder.

  det är ord som OBJEKTIVITET, VETENSKAP SANNING och FAKTA de har problem att förstå innebörden av. De har nämligen fått lära sig den postmoderna åskådningen att verkligheten är en social konstruktion beroende av tolkning.

  Och då finns ingen sanning.

  Bara hur saker uppfattas av olika personer. I detta fall hur aftonbladet uppfattade sakerna blir sant för aftonbladet själva tycker det.

  SvaraRadera
 6. Aftonbladet är en genomrutten skandaltidning, att de fabricerar historier mot meningsmotståndare i syfte att smutskasta meningsmotståndare och sälja fler lösnummer är bannemej en jävla skandal. Specifikt att det sker under starten av valrörelsen.

  Hoppas Littorin stämmer dem för förtal och att de tvingas till en offentlig ursäkt för sina lögner.

  SvaraRadera
 7. Anybody, har du läst dagens chatt med Mellin?
  Det skulle ju vara humor på hög nivå om inte sammanhanget vore så allvarligt. "En muntlig utsaga från en förskola att den tidigare abonnenten var Littorin", säger människan. Hur i fridens kan detta anses vara en tillräcklig kontroll?
  Sedan ger hon sig in i ett väldigt fascinerande cirkelresonmang: "Anna" anses trovärdig "för att vår reporter anser att hon är trovärdig". Jaha, hon anses vara trovärdig eftersom hon anses vara trovärdig?
  Är Lena Mellin inte riktigt klok? Visst, hon och Aftonbladet vill enkelt uttryckt se ett regeringsskifte till hösten, men kan hon inte jobba för det målet utan att framställa sig själv som idiot (eller kanske snarare utgå från att läsarna är dumma i huvudet)?
  //Marianne

  SvaraRadera
 8. Så nu skjuter man på budbäraren för fullt, men skulla man "skjuta budbäraren" i denna blogg om det gäller en Röd-Grön skandal!!.
  Fel eller inte fel beror tydligen mest på partifärg än vad som är rätt eller fel!!.

  SvaraRadera
 9. Nu är det dock så att budbäraren inte är en budbärare, utan en manipulativ mellanhand som uppenbarligen har smutskastat en människa utan någon vidare grund överhuvudtaget.

  SvaraRadera