torsdag 8 juli 2010

Fy f*n vilken sunkig tidning Aftonbladet har blivit!!

I morse läste jag vad Lena Mellin skrev om Sven Otto Littorin .. han anklagades för ett brott som INTE hade med den pågående vårdnadstvisten att göra och Aftonbladet tänkte INTE publicera uppgifterna om honom därför att han inte längre var en offentlig person.

Nu läser jag de braskande rubrikerna i samma tidning .. AFTONBLADET AVSLÖJAR!!!!

"Här konfronterar Aftonbladet Sven Otto Littorin med uppgifter om ett brott han pekats ut för". Brottet ska ha skett i samband med att han låg i skilsmässa.

Det finns en TV-länk. Jag kunde inte förmå mig att sänka mig så lågt att jag tittade på den.

Aftonbladet är polis, åklagare och domare .. tar villigt och glatt emot rykten från motparten i en skilsmässa som de sedan skenheligt anser vara av allmänintresse för att illustrera hur svårt det är att kombinera föräldraskap och karriär.

Jag mår illa. Riktigt illa .. och jag förstår Sven Otto Littorin som inte orkar.

Men nu tycker jag att det är dags att LO släpper taget om sossarna och tar och kliver ur garderoben, registrerar sig som politiskt parti med egna valsedlar och öppet talar om att de använder Sveriges "fria" press och fackföreningarnas pengar för att knäcka fd politiska motståndare som redan gått ner för räkning och kastat in handduken.

Skämmes ta mig fan .. som någon sa i Robinson en gång!!

7 kommentarer:

 1. Glöm inte att vi som betalar fackavgift ger LO en peng att satsa vidare till S valarbete oavsett vilken politisk färg du själv har. Jag vill inte att LO skall använda pengarna till eget valarbete om de bildade ett eget parti. Tänk er ett LOparti för dina pengar och partiet leds av Vanja Lundby-Wedin och Ylva Thörn. Jag mår illa så jag får ståpäls.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är tragiskt/patetiskt det de rödgröna tillsammans med facket gör nu.
  Hoppas verkligen att det slår tillbaka.
  Granntanten: själv skulle jag ALDRIG gå med i ett LO-förbund.

  SvaraRadera
 3. Googla på "Hans Viklund". Skulle inte förvåna mig om det han som är källan.

  V

  SvaraRadera
 4. Jag är inte så mycket för Aftonbladet men ändå...

  Littorin är arbetsmarknadsminister som vill tvinga folk att flytta dit jobben finns. Samtidigt vet alla att det inte finns barnpassning att få hur som helst just t.ex. i Stockholm där det finns jobb - men inte bostäder till rimligt pris (hyreslägenheter finns överhuvudtaget inte om man inte heter Göran Persson..). Folk som jobbar skift hänvisas till "släkt och vänner" när de inte får barnomsorg. Men släkt och vänner fanns på den ort som de lämnade i sökandet av jobb..
  Littorin som var minister och hade lön därefter ansåg ändå att han omöjligen kunde ha barnen mer än varannan helg. Arbetet var enligt honom orsaken till detta. Konstigt med tanke på att han tidigare hade klarat av varannan vecka - men nu var ju den unga kvinnan med i bilden. Kanske DET var den riktiga orsaken. Samtidigt vet vi också att två av tre barnen gick på internat. Alltså handlar "bråket" om ETT barn som SOL skulle ta hand om varannan vecka. Kunde inte den nya flickvännen tänkas ställa upp. "Släkt och vänner" var ordet..
  Littorin har även fuskat tidigare. Och ljugit. Angående sin examen. Helt omöjligt att han inte skulle ha varit medveten om att han köpte sin examen på nätet.. Ännnu otroligare att han trots allt inte tvingades avgå direkt.
  Ett otroligt misstag som Littorin begick var när han påstod att det yngsta barnet inte skulle kunna bo med sin mamma därför att hon "umgicks i kriminella kretsar". Jag kan inte se något annat än att Littorin grävde sin egen grop. Har man själv gjort kriminella handlingar då ska man hålla käften och inte peka finger åt andra kriminella.

  Han fick vad han förtjänade.

  SvaraRadera
 5. LITTORIN VERKAR VARA EN HETSIG PERSON.lÄMNAT PLENISALEN I ILSKA 2 GGR.

  SvaraRadera
 6. Till anonym; Du har helt rätt.

  Själv tycker jag om Aftonbladet.
  Ni som är mer åt höger kan jag rekommendera SvD eller Expressen, de är bättre på att skriva sliskigheter om vänstern, Aftonbladet är bra på att skriva sliskigheter om Högern.

  SvaraRadera
 7. Mailbevis mot honom, sjuk humor att då kontra med just mailintervju. Eller spinkonsult bakom ryggen som coachar?

  Mycket gjordes fel. Och väldigt lite hade egentligen med "grejen" att göra. En "grej" som många ägnar sig åt gratis som en partygrej efter krogen, har en kvinna lyckas lura till sig uppblåst mycket pengar för, trots att skydd används, hur stor integritet har man egentligen då? Hur glad är man på flickvännen som sexretas bara för att lura en till att snickra ihop en hundkoja? SOL verkar vara åt sociopathållet, så svårt att vara omtänksam om honom.

  Bara för att kvinnan inte fick betalt av AB, så betyder inte det att hon nånsin gjort nåt gratis. (Även om den affären givit henne makttripp.) Mannen hade för avsikt att tvinga in alla i allmän a-kassa. En BRA idé. Men lär nog finnas motståndare både från höger och vänster.

  A-kassesystemet hör ihop med LO. Så därför gillar inte LO avvecklandet av den fackliga kopplingen. Då blir ju facket bara en intresseklubb, ungefär lika parentesartad som Villaägarna. Och om ena parten blir mindre, så förtydligas hur mäktiga Svenskt Näringsliv är - så då skulle de också tvingas marginalisera ner sin verksamhet för att inte verka som hatfulla envåldshärskare och därför få många motståndare.

  A-kassesystemet är också ett outsourcingprojekt. Många anställda där, många kronor som försvinner iväg till mäktiga aktiebolagsägare. Hade SOL väl tvingat igenom reformen, hade folk snabbt vant sig av med det tidigare systemet, och därför hade det snabbt blivit självklart att strunta i att vara fackmedlem. Och om man inte blir fackmedlem så uppstår ju också nästa fråga, om ingen företräder dig, och du är rejält kompetent men inte toppchefsnivå - så kan du ju snabbt göra lönekarriär, och då påverkar det isåfall bonuschansen för de rikaste toppcheferna.

  SvaraRadera