fredag 9 juli 2010

Vad vill Aftonbladet .. egentligen???

Efter att ha tillbringat en onödigt lång stund med att googla på Sven Otto Littorin, hans sambo Evin Khaffaf, hans ex-fru Ann Littorin, hennes nye man Hans Viklund är jag förvånad över att Sven Otto Littorin överhuvudtaget står upp.

Om jag .. som förälder .. hade varit i hans situation så vet jag inte vad jag skulle ha tagit mig till?

Nu har han offrat allt, kastat in handduken och gett upp .. och då biter sig Aftonbladet fast som en hungrig varulv.

Vad vill de egentligen!! Vad är avsikten med alla PÅSTÅENDEN, ANKLAGELSER, INSINUATIONER och ANTYDDA BROTTSMISSTANKAR???

Är det här ett politiskt spel med en människas liv som insats?? Vem håller i taktpinnen .. LO? Sossarna?

Finns det verkligen inget annat sätt att hitta rubriker som klistrar sig fast på Fredrik Reinfeldt än att begära svar på frågor som baserar sig på uppgifter och material från en .. förmodligen .. ytterst tvivelaktig källa??

Hur långt kan Aftonbladet gå innan det är olagligt och vad är det yttersta syftet med det här osmakliga drevet från Aftonbladets sida?

RUBRIKER???

Är det den ultimata rubriken de är ute efter??

.. den där offret slutligen ger upp och tar livet av sig???

2 kommentarer:

  1. Jag mår illa hemskt illa.Kallas det att påminna vad Mona Sahlin verkligen har gjort för smutskastning då undrar jag vad man skall kalla dessa insinuationer och antydningar om ev kriminell aktiviteter och att det kan ge fängelse. Vilket dj-la skitsnack. Att använda ett kontokort som är för tjänsteärenden till personlig shopping. Det är stöld,egenmäktigt förfarande och ett extremt fult sätt att utnyttja de möjligherna för att du är UTSEDD REPRESENTANT av svenska folket. Missbruk av ett förtroende? Inte Mona inte ,Röda Armen rycker ut och skyddar för angrepp av den stora stygga draken.Fy F**N säger jag.

    SvaraRadera
  2. "Hur långt kan Aftonbladet gå innan det är olagligt?"

    Det finns inga gränser för sidor med ansvariga utgivare. Man hyr in en utslagen alkoholist som mot en summa per år står som ansvarig utgivare. Sen är tidningen fri att skriva vad de vill för om de blir stämda så är det alkisen som hamnar i rätten och inte tidningen.

    SvaraRadera