söndag 11 juli 2010

Offret är nedlagt och gamarna samlas ..

Nu kommer fördömandena på rad. Mona Sahlin känner sig sviken eftersom hon tidigare känt medlidande med Sven Otto Littorin. Nu VET hon att han avgick på grund av Aftonbladets "avslöjande" artikel och bara "manipulerade och lade ut dimridåer"?

Hur vet hon det??

Är det inte helt möjligt att Aftonbladets journalist bara var den utlösande faktorn för en man som redan stod på sammanbrottets gräns??

Jag vet inte?? Ingen kan veta eftersom inget är bevisat och ingen är dömd.

Det ställs mycket frågor om Sven Otto Littorin, regeringens hantering av Sven Otto Littorin, Fredrik Reinfeldts vänskap med Sven Otto Littorin och om var Sven Otto Littorin befinner sig .. det finns ingen gräns för intresset och spekulationerna.

Själv är jag inte så frågvis .. men det är några frågor som jag gärna skulle vilja ha svar på??

Anna 30 år, som under drygt ett år hade en annons på flera nätsajter och påstår sig ha sålt sex till Sven Otto Littorin hösten 2006 .. hon slutade med sexhandeln bara några månader senare.

VARFÖR sparade hon alla uppgifter, adresser och kontakter med sina torskar .. när hon under flera år efteråt fick psykologhjälp för att bearbeta sin svåra tid??

Har hon SAMMA dator i dag som för fyra år sedan när hon var så illa ute ekonomiskt att hon tvingades prostituera sig?? Eller gjorde hon sig besväret att föra över "torskregistret" till en ny dator???

Har Aftonbladet kollat NÄR det telefonnummer som Sven Otto Littorin hade för mer än 3 år sedan lades in i Annas dator?? Det borde ju vara en enkel sak för en tidning som har en hel avdelning med datagenier?

Har Anna kunnat redogöra för klädsel, utseende och beteende hos alla män hon sålt sex till .. eller var det bara "Peter" som gjorde ett så bestående intryck, att hon minns hans klädsel in i minsta detalj .. fyra år senare??

Jag tycker att det är så märkligt att någon som får psykologhjälp med att glömma sin tid som prostituerad sparar alla kontaktuppgifter till tidigare sexköpare .. för säkerhets skull??

Men .. usch, det är inte snällt av mig att vilja ha svar från en stackars medsyster som bara vill vara hjälpsam och uppmärksamma oss andra på att män faktiskt köper sex!!!

Mona Sahlin är besviken, säger hon ..

.. men hon måste väl i allsin dar vara stolt över Lena Mellin .. sin gamla arbetskamrat .. och Aftonbladet?

14 kommentarer:

 1. Ytterligare en sak man frågar sig. Varför har hon torskarnas telefonnummer ö.h.t? I vanliga fall är det väl torskarna som ringer horan. Inte tvärtom väl?

  Visionären

  SvaraRadera
 2. Mona Sahlin - kvinnan som kommit undan med

  92 st parkeringsböter varav trettiotalet hamnade hos kronofogden...

  En obetalt restskatt på 30 papp som hamnade hos fogden även denna (visst är det häftigt att betala skatt)

  Gett tusan i att betala tv-avgift

  Betalat sin barnflicka svart

  Vid två tillfällen haft bil med körförbud som dessutom framförts under tiden

  Tagit ut tusentals kronor på det kontokort som riksdagen tillhandahöll för utgifter i tjänsten med motiveringen att det bara var "förskott på lönen"

  Använt kontokortet för privata utgifter.

  Mona Sahlin har under lång tid visat inte bara dåligt omdöme och fullständig oförmåga att skilja på mitt och ditt - hon har dessutom visat sig oförmögen att ens hantera sin egen ekonomi.

  Denna kvinna har nu mage att kritisera Littorin för att han sa sanningen. Klart som tusan att han avgift med förhoppningen att svinen på Aftonbladet inte skulle publicera lögnerna och på så sätt undvika att hans barn fick lögnerna kastade i ansiktet från alla håll.

  Ludret Anna ger jag inte mycket för och att hon ännu en gång prostituerat sig gör inte saken bättre - för ingen ska inbilla mig att Aftonbladet fick uppgifterna gratis.

  Om Lena Mellin kan jag bara citera en replik ur det klassiska tv-serien "Riket" av Ernst Hugo:

  "Dj..la klimakteriekossa!"

  SvaraRadera
 3. Mona känner sig kränkt och besviken eftersom SOL inte frivilligt avsagt sig möjligheten att driva en förtalsrättegång. Hade SOL - eller för den skull FR - självmant offentliggjort AB:s anklagelser på presskonferensen, dvs. innan AB:s publicering - hade ju AB lugnt kunnat haka på och hänvisat till att man inte spridit andra uppgifter än vad SOL - eller FR - för egen del offentliggjort. Det är antagligen detta som retar AB till vansinne just nu. Och antagligen även Sahlinskan, som ju varit med förr.

  Visionären

  SvaraRadera
 4. hur f-a kan du blanda in mona sahlin i detta!!!!!ni borgare har till och med tvingat cancersjika att söka jobb för att få behåla sin ersättning!! mona sahlin tog smällen för FEMTON år sedan! åtgärdade sina misstag.får leva med mobben som trakasserat henne i FEMTON år nu!hon kom tillbaka! hennes bästa vän knivmördades. mona sahlin är sveriges mest erfarne politiker och bäste för den delen också. fortsätt ni att trakassera henne för toblerone och parkeringsböter. det slår tillbaka som ni märker!!!! rödgrönt 2010-?

  SvaraRadera
 5. Mona har bevisat dåligt omdöme och klarar inte ens av sin egen privatekonomi.

  Hur kan någon som lyckas få sin restskatt på
  30 000kr hamna hos kronofogden ha mage att säga att "det är häftigt att betala skatt"...

  Sen ska vi ju inte tala om den obetalda tv-avgiften eller den svarta barnflicka - partiet(s)påläggskalv klarar tydligen sådana klavertramp medan drevet jagade alliansministrar för samma saker.

  Mona hycklar och hennes främsta utbildningsmerit är avklarad grundskola!

  Det kan knappast vara trakasseri att påminna svenska folket om vilken fifflare Mona är - jo hon är en fifflare, det har hon själv uttryckt i tv.

  Skulle det värsta hända i september kommer Sverige att hamna i samma division som Nordkorea. Jag undrar om svenskarna verkligen vill uppleva den dag då kamrat konduktör Ohly utnämns till utrikesminister...

  Jag undrar hur medier världen runt kommer att rapportera när Ohly och regeringen kommer att kräva att USA lämnar alla sina baser i utlandet...

  ...men det blir väl säkert täta kontakter och besök både från Kuba och Nordkorea....

  Kamrat konduktör Ohly som vill förbjuda friskolor men några skrupler över att sätta sina egna barn i privata skolor har han inte! Tydligen är det bara allmogen som ska kuvas - den politiska eliten ska i sann sovjetisk anda flyta fram i gräddfilen.

  Kamrat konduktör Ohly lät dessutom operera sig på privata Sophiahemmet. Dög inte landstingets vårdköer åt kommunistledaren? Allmogen ska köa men kommunistledaren kamrat Ohly ska gå i gräddfilen....

  Och sen ska vi ju inte glömma SSU-basen som pucklade på en ordningsvakt och dessutom kallade honom för "svartskalle".... (s)olidaritet - eller hur?

  SvaraRadera
 6. Man måste vara bra dum/naiv/moderat för att inte inse den manipulation som skedde i samband med avgången. Men lita inte på mig, jag kan ju vara en illvillig socialist. Läs istället DN:s ledare för en klarsynt redogörelse.

  SvaraRadera
 7. Oj så många Anonym det var här då!! Men du som anser mig vara bra dum/naiv/moderat .. ja, naiv kanske .. men jag tror i alla fall inte att det finns illvilliga socialister bara för att jag inte tror på den vänstersocialistiska ideologin.

  Däremot så tror jag på full åsiktsfrihet och på att inte döma människor förrän de bevisats skyldiga!! Och DET tror jag benhårt på!

  Och utifrån min egen erfarenhet .. och det är ju allt jag, liksom alla andra, kan grunda mina åsikter på .. så kan jag se att AB:s journalist kan ha varit halmstråt som knäckte Littorin. Jag har läst DN:s ledare, är inte så imponerad .. för vad skulle Reinfeldt ha sagt??

  Littorin PÅSTÅR att Aftonbladet PÅSTÅR att de har en kvinna som PÅSTÅR att hon har sålt sex till honom men han PÅSTÅR att han är oskyldig??

  Hade det varit trovärdigare än att vänta på hållfasta fakta om vad som faktiskt är sant???

  SvaraRadera
 8. Manipulation? Det enda manipulation som skett är av aftonbladet.

  Ingen ska inbilla mig att ludret Anna lämnat information gratis till Aftonbladet - och hitintills är det en horas ord mot Littorins. Jag vet vem jag tror på - och det är inte ett avdankat luder.

  Det är ju alldeles uppenbart att svinen på Aftonbladet skulle publicerat lögnerna oavsett vad Littorin än hade svarat på deras frågor. Littorin hoppades väl att hans barn skulle slippa läsa lögnerna om han avgick - men svinen på aftonbladet bryr sig inte så mycket om sanningen!

  Den största horan är ändå Lena Mellin. Det sätt som ryktesspridningen byggdes upp innan man publicerade lögnerna är ett nytt lågvattenmärke bland kvällsblaskorna. Lena Mellin är mer kåt på att sälja lösnummer och tjäna partiet än att publicera sanningen.

  Svinaktigt är ett understatement!

  SvaraRadera
 9. "Jag tycker att det är så märkligt att någon som får psykologhjälp med att glömma sin tid som prostituerad sparar alla kontaktuppgifter till tidigare sexköpare"

  Jösses! Är det det du tror terapi går ut på, att glömma? Hur gör psykologen för att patienten ska glömma? Ett trolleritrick kanske?

  Terapi går ofta ut på att saker ska bearbetas och patienten får gå genom, dra upp saker i ljuset och bearbeta dem, prata om dem. Man glömmer inte utan drar snarare fram allt! Det kan vara då som gamla datorer och annat har tagits fram, inte det minsta konstigt!

  SvaraRadera
 10. Anonym 14.15 sa:
  "hitintills är det en horas ord mot Littorins. Jag vet vem jag tror på - och det är inte ett avdankat luder."

  Förklara för mig på vilket sätt man kan veta att ett "luder" är mindre trovärdigt än en minister? För du är väl inte så naiv att du automatiskt tror att den som har hög position och mycket pengar alltid är mer trovärdig än ett fattigt "luder"?

  Annars håller jag med Anonym 13.38 som skriver:
  "Man måste vara bra dum/naiv/moderat för att inte inse den manipulation som skedde i samband med avgången."

  Ibland undrar jag faktisk om förutsättningarna för att bli rik och få hög position i själva verket är att vara empati-störd och korkad. Men jag kan ju ha fel!

  SvaraRadera
 11. Jodå labbråttan du kan ha fel och det är lustigt att du och många andra utgår från att empatilöshet= moderat är en sanning som gäller. Empatilöshet finns överallt och inom alla partier. F ö v har det blivit ett dåligt modeord som används i tid och otid som ett rent skällsord. Anybody finner jag inga som helst bevis för att hon är moderat - jag tror mer hon är en duktig sanningssökare som gärna vill debattera och ventilera sina vettiga åsikter. Det är tråkigt att så många inte gör det (debatterar) utan använder hennes blogg som orddass under anonym täckmantel.

  SvaraRadera
 12. Tack GRANNY för att du så solidariskt kommer till mitt försvar. :-)
  Men jag kan bjuda på utrymme till dem som saknar argument och mår så dåligt att de måste häva ur sig sin frustration på en okänd människas blogg. Det gör förmodligen att livet känns lättare och mindre bittert .. efteråt??

  Att bli kallad dum och naiv kan jag leva med .. vem är inte det ibland? .. men det är intressant att bli betraktad som RIK?? .. MODERAT?? .. HÖG POSITION!!!! .. och jag skulle förmodligen göra en del grymt besvikna om jag klev fram och presenterade mig i all min litenhet ... ;-D

  SvaraRadera
 13. Antbody:
  Var någonstans har jag skrivit att det skulle vara just du som är rik och har hög position? Vem är det som mår dåligt och häver ur sig? Ett antagande från dig som inte alls är bitter eller? Varför är du i så fall så bitter över att en prostituerad kommit fram med sanningen? Eller tror du naivt att Littorin är mer trovärdig bara för att han råkar ha mer i plånboken?

  Granntanten:
  Var har jag påstått att bara moderater skulle lida av empatilöshet?

  Era svar visar på vilka som inte kan ventilera några vettiga åsikter. Istället sitter ni och antar saker om de som inte tänker lika förkrympt som er själva! Med ordalag som: "mår så dåligt att de måste häva ur sig", måste jag konstatera att ni pratar förminskande om människor för att söka svartmåla dem och deras åsikter. För ni kan väl på allvar inte veta vem av inläggsskrivarna som skulle må dåligt eller inte? Eller menar ni att bara för att jag, till skillnad från er, vet hur en terapisituation går till, måste må dåligt? Otroligt korttänkt i så fall! Men huvudinlägget är ju inte något storartat tänkande heller, så vad kan man vänta sig?!

  SvaraRadera
 14. Det är rätt LabRat .. engagera dig, det är bra för blodtrycket!!!

  SvaraRadera