torsdag 29 juli 2010

Ahhh ... ÄNTLIGEN!!!

Äntligen en fråga där VI i vår lilla stad ligger i framkant och kan slå den stora Stockholmskolossen på fingrarna!!

Jag vet nästan inte till mig av lycka!

För i vår stad finns det visserligen bara två stycken allmänna toaletter för shoppingfolket, men .. DE ÄR FULLSTÄNDIGT KÖNSNEUTRALA .. och har varit det så länge jag kan minnas.

En skylt .. TOALETT. Ett myntinkast .. 5 kronor och så är det fullständigt fritt fram för alla och envar att uträtta vad som än behövs uträttas .. fiffigt va??

Jag tror jag ska skicka en inbjudan till Carin Jämtin och hennes arbetskamrater så kan vi bese underverken tillsammans.

5 kommentarer:

 1. Ett litet steg för människan men ett stort steg för mänskligheten! Äntligen ett mycket viktigt förslag. Snacka om att (S) stiger i nästa TEMO-undersökning

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det fantastiskt att det finns människor som är villiga att strida för de STORA och SVÅRA frågorna i samhället!! "Upp till kamp emot kvalen" .. får en helt ny betydelse .. ;-)

  SvaraRadera
 3. Ta med henne till von Eckstedtska gården utanför Säffle - fantastiskt dass med 8 hål i olika storlekar. Vackert målat med bilder av en familj i skitande ställning för både adeln och tjänstefolket. Inget toapapper utan linnedukar för att torka sig i rumpan. Googla gärna

  SvaraRadera
 4. "Världen förändras inte av sig själv. Ska vi få ett samhälle som är öppet för och tar tillvara alla människor, då krävs också politiska insatser."

  Man blir lite sugen på att flytta tillbaka till Stockholm,,tänk att få (s)tyras av så kraftfulla politiker som inte väjer för någon politisk fråga!

  SvaraRadera