söndag 11 juli 2010

Lena Mellin smickar sig själv med att ..

.. Aftonbladets frågor och påståenden har orsakat Sven Otto Littorins avhopp.

Det behöver inte vara sant .. i går målade jag upp ett helt annat scenario som kan vara helt rimligt .. du kan läsa det HÄR, Lena Mellin.

Anna 30 år tycker att det är KONSTIGT att Sven Otto Littorin förnekar hennes berättelse. Han påstår ju då indirekt att hon LJUGER???

Hon påstår .. han förnekar .. han ljuger .. hon talar sanning .. ??? .. det är hög klass på det här "drevet!

Hon mår dåligt .. vill lägga allt bakom sig. Det blev ju så FEL .. hennes avsikt var ju bara att BELYSA att alla sorters män kan köpa sex??

Big surprice!!!

Situationen är förvirrande .. skriver Lena Mellin. Sven Otto Littorin kliver inte fram och förklarar sig, svarar på Aftonbladets frågor och hjälper till att höja Aftonbladets lösnummerförsäljning?? Inte ens REGERINGEN bistår Aftonbladet i deras viktiga gärning??

VET Lena Mellin om Sven Otto Littorin fortfarande är kvar i livet??

VET hon om han överhuvudtaget står upp och är fysiskt kapabel att besvara några frågor alls????

Eller är det helt ointressant hur en människa mår, när det gäller behovet av sensationsjournalistik nu när det bara är drygt två månader kvar till valet?

5 kommentarer:

 1. Men tänk vilka besparingar som kan göras i framtiden! Vi lägger ned hela det kostsamma rättsväsendet och låter Aftonbladet göra jobbet. De avgör skuld och utdömer straff. Rättssäkerhet? Sånt trams!

  Kusinen frånj landet

  SvaraRadera
 2. God morgon KUSIN!!:-)
  ATT jag inte tänkte så långt? Om vi avskaffar både familjen och rättsväsendet .. då sparar vi ju MASSOR med pengar som vi kan satsa på GRÖNARE STORSTÄDER och KULTUR!!!!

  Tänk så lyckliga vi kommer att bli då!!! ;-D

  SvaraRadera
 3. Anna är hon syster med Tora i Norge? Hon som nuppade med en (numer)fd prinsessfästman. Hon ville inget illa heller bara belysa hur det kan vara med offentligas sexualitet. Om det nu är så så hoppas jag att Anna får mer pengar än Tora för att lätta sitt hjärta och krossa andras.
  Tror fortfarande att Lena Mellin jobbar som en iller för att uppfylla sin våta dröm - att den 20 september kunna skriva sin krönika med titeln: JAG FÄLLDE REGERINGEN! Det kan väl inte vara en ren personlig vendetta annars. Är det inte det så kräver jag en personlig dementi från LM sedan kräver jag att JAN HELIN kallar till presskonferens i Humlegården och förklarar vad han vet i Mellinaffären. Svarar ingen av dem inom några dagar så går vi ut med de fakta vi antar är sanning i Mellinaffären för det är väl så en politisk affär skall belysas.Låt oss gräva upp allt som kan tänkas ha någon beröring med Aftonbladet Lena Mellin eller Jan Helin att göra.I grävande journalistik finns inget som är heligt och om du krossar någon på vägen så skit i det - GRÄV!

  SvaraRadera
 4. Har ni läst AB:s ledare? Eva Franchell anser sig kunna uttyda av valet av intervjuplats för gårdagens pressträff, intill en kajkant, att Fredrik Reinfeldt tar kraftigt avstånd från Littorin och att han därmed även av detta skäl är en dålig statsminister.

  AB:s kampanj känner tydligen inga gränser. Trist bara att DN, som jag ändå trodde var hyfsat seriösa, hakar på.

  Visionären

  SvaraRadera
 5. Undrar om Lena Mellin nyligen har misshandlat sin mor?
  Grant

  SvaraRadera