söndag 4 juli 2010

Så tar vi tagelskjortan på ..

Den rödgröna budgeten sjönk som en sten, den socialdemokratiska förnyelsen lyste med sin frånvaro, de utvalda "ministrarna" var recyklade en gång för mycket, 12 miljarders-auktionen på välfärden mottogs inte med de förväntade hurraropen och det rödgröna samarbetet driver roderlöst medan Mona Sahlin ensam står på kaptensbryggan och Ohly och Wetterstrand gömmer sig på land och bärgar den last hon förlorar.

Det är inte mycket till systerskap och solidaritet mellan Mona Sahlin och Maria Wetterstrand precis!

Det måste kännas .. hmm .. inte kul?

Och när inget annat återstår .. då är det dags att dra KONSPIRATIONSKORTET ur leken!!

SSU:s Jytte Guteland RASAR över att SVT mobbar Mona, Bodström RASAR över hur Mona Sahlin behandlas .. precis som Liza Marklund RASAR över att hennes kompis blir missförstådd, 26 ledande sossar RASAR över en HAT-kampanj som består av att en moderat kommunpolitiker vidarebefordrat ett mail som publicerades på Flashback för ca 1 år sedan och "någon?" på Aftonbladet publicerar ... förmodligen RASANDE .. ett dokument som är osignerat i en debattartikel utan namn.

ALLT är en MODERAT KONSPIRATION!!

Och jag kommer på mig själv med att gå och tralla på melodin som det gamla munkklädda Casinogänget sjöng för länge sedan ..

Då tar vi tagelskjortan på,
då tar vi tagelskjortan på
att man vill synda då och då,
det kan ju var och en förstå.
Själen den är ful och grå,
ända från hjässan och till tå
då är det skönt att gå med tagelskjortan på.

1 kommentar:

  1. "Hatkampanjenjen mot Mona" den har jag fått från okända personer för långt mer än ett år sedan. Jag har även fått den i mail och i mobilen från inbitna sossar som tyckt den var rolig.Vart den kommit från i starten har jag ingen aning om och har inte heller letat aktivt efter källan. Jag tror att jag skall gå ut och rulla mig i brännässlorna nu - annars kan jag kanske piska mig lite lätt med en. Mea? Culpa? Mea? Culpa?

    SvaraRadera