lördag 3 juli 2010

Jag har gjort som Granntanten ..

.. jag har satt in en mindre summa pengar på Alliansens Vänners Bg 350-1798.

Och precis som Granntanten skriver .. så är det helt och hållet en protest mot LO:s osmakliga, osakliga kampanjande och en protest mot att jag genom mina fackföreningsavgifter förväntas stödja ett politiskt alternativ som jag just nu anser vara skadligt för landet.

Jag stöder också Alliansens Vänner för att markera att jag inte vill vara med i de rödgrönas pågående auktion på Sveriges finanser och framtid.

4 kommentarer:

 1. Hej, jag har också skänkt 50 kr till alliansens vänner nu :) // Erik

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag så taggad att jag höjer mitt eget bud och sätter in tio spänn till på på bankgiro 350-1798. Hörde du det Baylan - 10 :-. transparens skall det vara!

  SvaraRadera
 3. Lika transparant som moderaternas hemliga bidragsgivare. lol

  Jag gör som granaten jag...

  SvaraRadera
 4. Kära anonym menar du att det LO snor från fackmedlemmarna och skickar in till S valrörelse är legitimt och tranparent handlat. Då jäklar kräver jag att varenda namn på oss som fackmedlemmar skall med när LO ger bort pengarna - vi skall dessutom tillfrågas (alla) om vi är villiga att bidra - annars är det stöld och egenmäktigt förfarande som LO håller på med.Det är inte pengarna utan principen jag reagerar mot. Ursligt är det, jag vill donera av egen vilja och till ett eget utsett mål om och när jag donerar.

  SvaraRadera