fredag 9 juli 2010

Avskaffa äktenskapet och familjen!!!

Om det vänstersocialistiska blocket vinner valet i höst så tycker jag att de ska ta steget fullt ut och avskaffa äktenskapet och familjen.

De är ju ändå bara till besvär och egentligen helt livsfarliga.

Vi kan behålla KÄRLEKEN och SEXET .. och så får staten ta hand om resultatet. Då slipper kvinnorna tvingas in i beroende av en man som ändå bara förtrycker, utnyttjar och begränsar henne. Män är ju också så våldsbenägna .. det vet ju alla!!

Familjen .. den är ju bara ett hinder för den enskilde individens utveckling. Man måste anpassa sig, göra jobbiga val och den man har valt för att FÅ trygghet, kärlek och uppställ .. visar sig besvärande ofta ha samma krav och förväntningar??

Nej .. låt staten ta hand om barnen. Den rödgröna tilltänkta föräldraförsäkringen passar ju märkligt bra om vi gör så, eftersom den är en rättighetslag för FÖRÄLDRARNA och inte för barnet. Då kan föräldrarna använda en tredjedel var till att vistas på barnets kollektiva boende som oavlönad arbetskraft .. medan de har betald ledighet från jobbet. Fullständigt genialiskt .. ekonomiskt sett!!

Och tänk bara så JÄMLIKT det blir .. ur ett genusperspektiv!!

Den sista tredjedelen får mor- och farföräldrar dela på och förhoppningsvis så har de pension så det kommer inte att kosta skattebetalarna någonting alls .. det är ju uppskjuten lön som så att säga återanvänds på ett miljövänligt sätt.

På det här sättet sparar vi in på dagis, förskola och fritids och det blir ju inte SÅ stor skillnad, för redan nu förväntas barnen vistas så långt från föräldrarna som möjligt .. för sin egen trygghets och utvecklings skull.

Så .. vips .. så är mamma och pappa fria människor som kan förverkliga sig själva OCH umgås med sina barn när andan faller på. Och även om det blir trist för media som inte längre kan gotta sig åt fria tolkningar av människors privatliv .. så blir det ju en lättnad för individen att slippa kostsamma skilsmässor, uppslitande vårdnadstvister, samvaro med märkliga individer som exet släpar in i barnens liv och ångest över att släppa kontrollen över dem till någon som kanske till och med misshandlar sin hund.

Med det kollektiva systemet blir det bara en mysig kärleksstund, en spännande förlossning och sedan .. tack och hej, leverpastej .. och vidare ut och förverkliga sig själv igen .. eller ägna oss åt det kostnadsfria kulturella utbudet.

Sedan slussar staten barnen genom en jämlik skola där alla har samma förutsättningar och ingen besväras av föräldrarnas ekonomiska eller intellektuella påverkan .. hur jämlikt och jämställt som helst.

Efter avslutat skolgång behöver ingen längre trixa och fixa med statistiken för att påvisa upprörande arbetslöshetssiffror ... eftersom ungdomarna smidigt och lätt slussas in som löneslavar i den offentliga sektorn .. förutom de särskilt utvalda som slussas till en behaglig tillvaro som KULTURARBETARE .. där de får sin försörjning till sitt sista andetag.

Kostsamma val med jobbiga granskningar kommer inte längre att behövas, inte heller politiska alternativ eller extrempartier som värnar om något så ålderstiget och riskfyllt som FAMILJEN!! För VEM skulle våga bita den hand som föder oss???

I stället kan BARNEN få titta på bilder av utvalda alternativ och välja årets statsminister ..

.. visst vore det gulligt???


5 kommentarer:

 1. Nu tänkte du fel - SEXET skall givetvis skattebeläggas och det kraftigt. Fritt kopulerande ! Det kan ju bli ett otium för folket annars.För övrigt bör all sex standardiseras också så det blir jämlikt och inte för frivolt.
  Det här kan bli en verkligt stor mjölkko skattemässigt för staten.

  SvaraRadera
 2. Ahh .. shit!!! Jag tänkte inte på det!! ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag gör vågen, raketen och alla andra -en som uppfunnits, för dig. Du är FENOMENAL!!! Din satiriska, och i mina ögon helt träffsäkra, penna läses av många, men vad jag skulle önska att dina ord stod på en ledarsida i någon av våra drakar. Fast vem vet, kanske är det just vad du gör i lönndom? ;-)
  Applåder och visslingar i alla fall till min favoritskribent!

  SvaraRadera
 4. Hålle med granntanten. Sexet ska givetvis inte vara fritt, tvärtom ska det regleras mycket hårdare än idag med skriftlig överenskommelse innan det sker. Spontan sex i ett framtida ohlyska drömsamhälle är enbart till för eliten, dvs de i partiet verksamma.

  SvaraRadera
 5. GRANNY och NILS DACKE .. jag böjer mitt huvud i skam och inser att jag kommer att få betydande problem vid ett regeringsskifte. För säkerhets skull får jag försöka engagera Maken i ett nytt och mer samhällsanpassat system för att få kläm på det hela i tid .. ;-(
  Suck ...

  AGNETA .. du är min favoritkommentator alla kategorier!! :-D
  Varje gång du skriver växer jag minst en halvmeter och får ett fånigt leende på läpparna fram till läggdags .. tack, vännen!!!

  SvaraRadera