lördag 3 juli 2010

Skjut inte budbäraren!!

26 ledande sossar går i dag ut i Expressen och påstår att Moderaterna för en hatkampanj mot Mona Sahlin.

Som "bevis" för detta använder de sig av det mail som vidarebefordrats av en moderat politiker till en socialdemokatisk bekant(?) .. vilket var synnerligen korkat gjort.

Men skjut inte budbäraren .. mailet är inte skapat av en moderat utan av en händig flashbackare för cirka ett år sedan. Gå gärna in på Flashback Skvaller och läs tråden om Mona Sahlin .. förmodligen finns länken på Flashback Inrikes Politik också .. det är bara att leta på om någon är intresserad.

Att Mona Sahlin har svårt med förtroendet är inte moderaternas fel och någon hatkampanj vill jag inte påstå att jag sett röken av. Jag vill minnas en del grova och falska påhopp mot både Fredrik Reinfeldt och Maud Olofsson för inte allt för länge sedan ..

.. då var det ingen som gick ut och krävde silkesvantar??

4 kommentarer:

 1. Anybody!

  Ja, man kan ju fråga sig vem det är som driver en hatkampanj? Är inte dessa 26 ledande sossars debattartikel just en hatkampanj mot Moderaterna?

  SvaraRadera
 2. När facket satte upp en lapp på infotavlan för facklig info på jobbet, föreställande F Reinfeldt skottande dynga. Texten under frågade "hur mycket skit ska vi tåla"? Jag frågade om det var information från facket, det var det inte, men det var ju så roligt. Jag satte upp den numera heta affischen bredvid, men den försvann efter en dag. Då tog jag ner affischen på Reinfeldt!

  SvaraRadera
 3. Det vore ju väldigt intressant om det var så att moderaten Bertil Nilsson mailade det s.k. hatbrevet vidare till en bekant som är socialdemokrat. Är detta ett faktum eller bara en teori?

  SvaraRadera
 4. Förmodligen så hade väl den moderate kommunpolitikern .. Bertil Nilsson? .. en s-kollega i adressboken, jag vet ärligt talat inte? Men det är ju någon form av bekant i alla fall .. eller??

  SvaraRadera