tisdag 6 juli 2010

Så fasansfullt osmakligt, Gudrun Schyman!!

Människor svälter och far illa världen över. Sjuka och skadade i krigförande länder eller länder som drabbats av naturkatastrofer saknar hem och sjukvård, amputerade saknar proteser, svårt sjuka får inte livräddande operationer, handikappade förnekas värdiga liv .. ja, listan på områden där det saknas pengar kan göras hur lång som helst.

Då eldar Gudrun Schyman upp 100 000 kronor för att påvisa hur mycket kvinnorna i Sverige förlorar varje minut på grund av orättvisa löner???

Jag mår illa!

Vad händer nu? Får vi plötsligt en annan syn på det vi redan visste?? Ilar väljarna till valurnorna med F!:s röstsedlar i handen?

Vad gjorde den här kontantgrillningen för nytta?? Gav den någon som helst fingervisning om lösningen på problemet med ojämlika löner?? Kommer Kommunal äntligen att brinna(!) för högre löner för kvinnorna i vården, skolan och omsorgen??

Vad var syftet mer än att få rubriker som inte leder till någonting alls??

Så otroligt dumt .. och vilket slag i ansiktet på alla som kunde ha fått ett LIV för de här pengarna.6 kommentarer:

 1. Nu var det ju inte fis ide. För sex år sedan gjorde moderaterna en liknande grej under parollen - se vad vi kan göra era fattiga jävlar. Sen släcktes allt med årgångschampange ur magnumbutelj.

  SvaraRadera
 2. Det spelar liksom ingen roll VEM som beter sig korkat .. det är lika osmakligt vilket som, enligt min uppfattning!!

  Eller har du en avvikande uppfattning???

  SvaraRadera
 3. Skamligt - hur många Trakom-behandlingar hade man fått för den summan?
  Om man överhuvudtaget hade några sympatier för FI så gick dom upp i rök samtidigt.

  SvaraRadera
 4. Det måste vara en spark i magen på de som samlar tomburkar för att föda sig och sina barn. Vad är det för PR-kvinna de har som hittar på det jippot? Tycker Benny Andersson om att en tiondel av vad han skänkte till FI eldas upp?
  ANONYM!! Vad är det för tillfälle du skriver om? Har du någon länk till det? Jag har aldrig hört om det så jag vill ta in det med egna ögon för att inte anta att det är en vandringssägen som dykit upp.Vilka hade designat Ms paroll eller är det ett antagande hos dig. Överbevisa som sagt gärna mig med en länkning.

  SvaraRadera
 5. Haha, men spelar det egentligen någon roll om man bränner pengar på en reklamkampanj som alla andra i Almedalen eller om man faktiskt bokstavligen bränner dom?

  SvaraRadera
 6. Skamligt - hur många trakombehandlingar går det på 100000 kronor? Om man hade någon sympati för FI så gick den upp i rök också.

  SvaraRadera