torsdag 8 juli 2010

Stickbeskrivning till rödgrön offerkofta efterlyses!

I Sverige är det SYND om människorna .. vi är alla OFFER på ett eller annat sätt.

Vi behöver HJÄLP från dem som förstår sig på lidande bättre än vi själva. För så illa ställt är det att en hel massa människor går omkring och rätt nöjda trots att samhället totalt fallit samman i mörker och elände de senaste fyra åren?

De vet inte bättre, stackarna .. så dom är det extra synd om.

Partiet som verkligen vill värna om Sverige och svenskarna och göra oss till en enhetlig jämlik, jämställd massa där storföretagaren och arbetaren har samma rätt till vårdköer och samma rätt att dö i korridoren .. det partiet har helt följdriktigt den partiledare som det är mest synd om i hela landet.

Nästan dagligen får vi nya rapporter om nya påhopp och orättvisor eller långa förvarsinlagor från dem som till äventyrs har tid över mellan påhoppen på diverse andra partiledare .. som verkligen förtjänar det. Det är verkligen illa ställt i Alliansens Sverige.

Men när DE RIKA har tvingats lämna från sig sina pengar och den förargliga Alliansen lämnat över MAKTEN .. då blir det ändring!! Då blir allt ljust och vackert .. tills de rikas pengar tagit slut eller alla företagare eller välutbildade har lämnat landet.

Då står vi där med alla ägg i en korg .. eller rättare sagt, alla jobb i den offentliga sektorn??

Då åker förmodligen den rödgröna offerkoftan på igen .. den som passar så bra till de vänsterpartistiska, kommunalklippta pottfrisyrerna .. och vi förväntas alla yla i kör ..

.. det var ALLIANSENS fel!!!

Nu väntar jag bara på en bra, lättläst stickbeskrivning från Mona Sahlin .. men den kanske kommer med valsedeln???

5 kommentarer:

 1. Instämmer.
  I globaliseringens tid kan inte Ohly och Mobna förvänta sig att kreatörer och entrepenörer inte ska röra på sig. Liksom kapital över Sveriges gränser.

  SvaraRadera
 2. Själv letar jag någon som behöver få ungskog gallrad då jag tänkte komplettera klädseln med lämpliga tillbehör. Jag tänkte tillhandahålla fina (S)tödkryckor i prima svensk hängbjörk och svarvade långa näsor att ha på sig när rödgröna genomfört sina skattepålägg på alla. Var och en, sin egen Pomperipossa.Vid regeringsbyte tänker jag lägga tillverkningen i Kina det är enda möjligheten.

  SvaraRadera
 3. Men jädrar vilken bra blogg det här är!

  //Marianne

  SvaraRadera
 4. Jag har hittat en beskrivning på handvirkade skygglappar - han detvara något?

  SvaraRadera
 5. Är det sådana skygglappar Alliansen har använt under de 4 åren, för att slippa se de som drabbats av försämringar i välfärden

  SvaraRadera