lördag 10 juli 2010

Förtroende???????????

"Förtroendet är raserat!!" .. skriker man på Aftonbladets ledarsida i dag.

"Nu måste Fredrik Reinfeldt agera för att upprätta förtroendet för landets sittande regering" .. fortsätter man inne i själva ledarartikeln?

Fredrik Reinfeldt??? Landets sittande regering???

Aftonbladet anklagar Sven Otto Littorin för sex-köp INNAN han blev en del av "landets sittande regering" .. varför ska Fredrik Reinfeldt och regeringen stå till svars för detta? Har lilla Anna 30 år sagt något om det till Aftonbladet??

Är det någon som pillat in fler telefonnummer i hennes dator?? Kanske en filmad sekvens där Fredrik Reinfeldt möter Sven Otto Littorin på gatan???

Är det någon som har problem med förtroendet just nu så är det väl Aftonbladet! Nu måste Aftonbladet agera för att upprätta förtroendet för landets samlade media och journalister .. enligt min mening.

Jag vill inte att valet ska avgöras av Aftonbladets sensationsjournalistik .. oavsett hur desperata LO och sossarna är i nuläget. För vems ärenden springer egentligen Aftonbladet i dag??

Sven Otto Littorin orkar inte svara på de frågor Aftonbladet KRÄVER att få ställa och vem kan klandra honom för det?? Sjäv hade jag hellre valt repet före ett Aftonbladet-drev!!

För oavsett vad han svarar, oavsett hur oskyldig han är .. så kommer Aftonbladet att vinkla, påstå och antyda att han i alla fall är liiiite skyldig och att det är Fredrik Reinfeldts fel!

Jag vill inte heller att NÅGON .. oavsett partibeteckning .. ska behöva stå till svars inför Aftonbladet även om de själva tar sig rätten att agera polis, åklagare,domare och bödel.

13 kommentarer:

 1. Att ha en minister som har köpt sex (som är olagligt) är alltså helt OK i Alliansens Sverige?
  Ingenting att bry sig om. Skjut på budbäraren!

  SvaraRadera
 2. Innan vi skjuter någon så ska vi väl i allsin dar först bevisa att personen i fråga är skyldig??? Eller räcker Aftonbladet som domstol för dig???

  SvaraRadera
 3. Öhh, du har visst inte fattat, hur allvarligt detta är - en torsk som sitter ( suttit då) nästa så man tror att detta är helt ok att köpa sex- du må vara moderast, men så blåögd behöver du inte bli att du anser att det är ok att en arbetsmarknads minister utnyttjar utsatt kvinnor /unga tjejer....
  ....sen har vi denna Carl Bildt, som utreds om hur mycket kan vet om folkmordet i Sudan samtidigt som han satt i styrelsen...
  Kan inte vara lätt för dig att sitta och försvara den ena efter den andra som bryter mot lagen.....

  SvaraRadera
 4. anybody har rätt. Vi har faktiskt ingen aning om Littorin faktiskt är skyldig. Han har sagt till Reinfeldt att han inte är det, och de uppgifterna återger medierna.

  Märk väl att Littorins namn inte finns i Aftonbladets material. Endast ett telefonnummer som inte går till Littorin idag. Det kan mycket väl vara fel nummer. Kvinnan i fråga, som är källa till detta, vet vi heller inte om hon talar sanning. Hon verkar heller inte kunna peka ut Littorin utan gjorde det långt efter sitt möte med honom.

  Tips till Aftonbladet ger stora pengar - upp till 71,000 kronor. Hon säger sig ha fått 2,000 för att ha sålt sig till Littorin - men kan alltså ha fått 35 gånger så mycket för att ha spritt detta.

  En sak till som är väldigt graverande för AB: De publicerade inte på en gång. De har väntat med publicering i tre dagar. De var tvingade att publicera idag för att inte tappa sin trovärdighet. AB har mycket att stå upp för nu, och jag blir inte förvånad om det här går till domstol och att ansvarige utgivaren får gå.

  SvaraRadera
 5. Allt är ok, bara man är en moderat så kan man vara en torsk, eller en styrelseledamot i ett stort oljebolag som begår folkmord i Sudan
  ...allt är Ok, allt är lugnt...bara om man är en Moderat !

  SvaraRadera
 6. ANONYM 1 .. den dagen det blir BEVISAT att någon i regeringen .. oavsett partifärg .. har köpt sex, ska jag diskutera med dig om hur mycket vi kan begära att den sittande statsministerna ska veta om sina kollegor. Hur plockar man ur folk det de vill hålla hemligt?? Vi har faktiskt lagar som hindrar oss från att rota hur mycket som helst i människors bakgrund.

  I övrigt kan du läsa kommentaren från ANONYM 2 .. den gäller för mig också!!

  SvaraRadera
 7. ja man kan jo undra vem är mest trovärdig en politiker, en prostitueret eller en tidning?

  SvaraRadera
 8. Hahaha .. det där var en verklig kuggfråga! ;-)

  SvaraRadera
 9. Knäpp historia, oavsett om han är skyldig eller ej, så är detta det värsta aftonbladet kan hitta på en politiker? Att han har köpt världens äldsta service tjänst? Tidningarna borde istället gräva mer i korruption som är mycket vanligt i vårt land även fast vi blundar för det. Jag skiter i våra politikers sexuella läggningar så länge de inte utförs under tvång.

  SvaraRadera
 10. Men enligt Bea Ask ska man ju hängas ut om man är MISSTÄNKT för sexköp. Skyldig eller oskyldig har då ingen betydelse!

  Hoppas att Ask är nästa minister att avgå! (Jag hade stort förtroende för henne en gång, men det är helt raserat nu!)

  SvaraRadera
 11. Alla vill ha sex
  En del får sex på krogen
  En den får sex av sin partner
  men
  en del får inte sex gratis

  I ett jämnlikt land skall alla kunna få sex
  eller skall vi ha kvotering på det.

  SvaraRadera
 12. SVD försvarar också publiceringen idag. Så - finns det någon tidning som inte köper snaskiga uppgifter de inte ens kan granska? När kan vi lita på pressen, vårt tredje statsmakt? Aldrig?

  SvaraRadera
 13. Jag försvarar ingen sexköpare, jag är moderat och jag tycker inte om Aftonbladets sätt att hänga ut någon och döma denne heller på så lösa boliner som här. Känns som ett vendetta som i slutändan skall drabba vår statsminister. Unket dåligt.
  När Björn Rosengren var på porrklubb krävde Aftonbladet att dåvarande statsministern skulle ställa upp på utfrågning? Troligen inte och Rosengren blev ju i slutändan belönad med att bli landshövding.
  Tänk att sexsäljerskans amnesi skulle försvinna efter 4 år och lagom till Almedalsveckan om "Peter" som köpte sex. Tur att Aftonbladet kunde hjälpa henne med ett forum för detta avslöjande. Samhällsinformationen(den trovärdiga och väl underbyggda)finns i sanning i många varianter. OBS! IRONI!

  SvaraRadera