fredag 23 juli 2010

Thomas Bodström, mannen som kan ..

.. vara justitieminister med vänster hand, medan han förverkligar och berikar sig själv med den högra .. går till hårt angrepp mot Jan Guillou.

Han tycker INTE om Jan Guillou!!! Han tycker INTE om hans bok "Ondskan" .. han tycker att den är pinsam!

Men han vill väldigt gärna möta Jan Guillou i en debatt för Jan Guillou skulle vara hans favoritmotståndare och så vill han få lite mediapoäng på de gamla spionanklagelserna som han än en gång kan föra upp på förstasidorna. Men nu med SITT EGET namn i rubriken!!!

Suck .. !

Om vi ska tala om pinsamheter så kanske vi ska tala lite om det fruktansvärt pinsamma Youtube-klipp som cirkulerar med Bodström själv, när han gör reklam för sin egen bok i riksdagen??

Jag läste en intervjuv med Mona Sahlin för inte så länge sedan där hon fick frågan VARFÖR hon omgav sig bara med gamla ministrar och medarbetare från Perssons tid? (Människor som svenska folket faktiskt röstade bort på grund av att de förmodligen inte ansåg dem vara tillräckligt regeringsdugliga??)

Det var för att signalera REGERINGSDUGLIGHET .. svarade Mona Sahlin. Det ungdomliga och nya skulle Miljöpartiet stå för???

Mona Sahlins tilltänkte justitieminister .. Thomas Bodström, är som en gammal glömd såpaskådis där bästföredatumet gått ut .. alltid på jakt efter mer strålkastarljus, MER mediautrymme och mer kändisskap.

SE mig, SKRIV om mig ... annars finns jag inte!

5 kommentarer:

 1. Det ungdomliga och nya.... skulle det vara att transportera IKEA-möbler på tunnelbanan då eller?? :-D

  SvaraRadera
 2. Peter .. jag tror det ungdomliga inslaget kommer att visa sig i den helt nya yrkeskår som det "nya" godstransporterandet för med sig .. BÄRARNA!! ;-D

  SvaraRadera
 3. Alltmedan deras allsmäktiga ledare tar flyget hem: http://go.to/wetterstrand

  SvaraRadera
 4. Bärarna av samhällsoket?Eller kan vi låta gymfreakarna bli omskolade till bärare så de får någon nytta av allt sitt slit, kanske kan man också få bort stämpeln av ett lågprofiljobb från yrket också - något som inte är fint. I min ungdom fanns det "gångare" det var de som köpte ut sprit åt olycksbröder som nekades köp, samt till de som var för unga.De gick för en sup ur flaskan. de kanske finns kvar och kan få kollektivavtal vid ev regimskifte?

  SvaraRadera
 5. Bodström är betydligt värre än bara mediakåt. Han är kanske den mest extrema maktmänniskan vi har idag inom politiken och vi riskerar att han går från att vara tilltänkt justitieminister till partiledare om sossarna förlorar valet och kastar ut Mona. Det vore som att gå ur askan in i elden.

  Lite märkligt att han just attackerar Guillou då tipset är att det är Guillous kompanjon på piratförlaget, Liza Marklund...

  SvaraRadera