lördag 10 juli 2010

Polis, Åklagare, Domare och Bödel!!

I dag slutar jag köpa Aftonbladet efter ca 30 år troget läsande av båda kvällstidningarna.

Det är nog nu .. det är ett faktum!!

Sven Otto Littorin anklagas nu öppet för sex-köp på Aftonbladets förstasida och enda orsaken till att de gör detta är att han INTE svarar på deras frågor.

"Han har haft möjligheter att dementera" .. skriver Lena Mellin självrättfärdigt.

Har han???

Om han hade dementerat vad hade hänt då??

Jo då hade lilla Anna 30 år, fått en helsida i morgondagens tidning där hon fått tala om att han ljög. Hur fredar man sig mot ett påstående??

Hur dementerar man en eventuell lögn?? Eller ett påstående??

Sven Otto Littorin befinner sig i en skilsmässa av det vidrigaste slaget .. vi känner alla till någon som hamnat i den situationen. För den som vill bilda sig en egen uppfattning så går det bra att googla på de inblandade namnen så framträder en bild av lögner, hotelser, påståenden och påhopp.

Och då talar jag alltså om skilsmässan .. inte om Aftonbladet!

Anna 30 år, traskar alltså upp på Aftonbladets redaktion med sin lilla dator under armen och berättar att hon är en "betalflicka" som sålt sex till Sven Otto Littorin under senare delen av 2006.

"Beviset" är hans dåvarande telefonnummer som hon(?) lagt in i datorn.

VI vet inte om det är sant.

AFTONBLADET vet inte om det är sant!

Vi vet inte ens VEM som betalat "betalflickan", för VAD hon har fått betalt eller VEM som lagt in telefonnumret i hennes dator!!!!

Vi vet bara att nu är Sven Otto Littorins liv inte mycket värt. Nu orkar han inte mer .. allt ligger i ruiner omkring honom medan Aftonbladets ansvarige utgivare gnuggar händerna över ett "riktigt" scoop.

En allmänläkare fick en gång sitt liv förstört när hans hustru tolkade deras 2-åriga(?) dotters reaktioner på en "tomtebok" som att han huggit huvudet av en prostituerad. Det var BEVIS.

Åtminstone en man har suttit i fängelse i åratal för övergrepp på sitt eget barn .. men har sedan friats bortom alla tvivel.

Barn har kidnappats av sina föräldrar och förts till andra länder eller dolts av välmenande kvinnojourer ..

.. det uttalas lögner, påståenden, hot och fabriceras bevis i många infekterade skilsmässor eller vårdnadstvister. När hat och hämnd styr människor då faller alla gränser .. då blir plötsligt allt tillåtet.

Och vad vi än TROR, anser oss VETA eller VILL att det ska vara .. så får vi inte agera varken polis, åklagare, domare eller bödel.

I dag passerade Aftonbladet anständighetens gräns.

5 kommentarer:

 1. Anybody!

  Ja, visst är det fantastiska bevis som Aftonbladet presenterar. En anonym kvinna som säger skrivit ned ett telefonnummer (som går till en förskola) i sin dator. Mail från en hotmail-adress från någon som kallar sig Peter. Och inte vill hon göra någon polisanmälan heller!

  Det hindrar inte Lena Mellin och Aftonbladet från att agera polis, åklagare, domare och bödel på samma gång!

  Händelsen ska dessutom ha inträffat för fyra år sedan, men av en underbar slump så kommer avslöjandet nu - mitt i valrörlsen! Sverige är fantastiskt!

  SvaraRadera
 2. Telefonnummer är spärrade i regel 10 år. (Min är inte igång än fast det byttes längre tillbaka). Den här kvinnan har fått betalt är jag säker på. Skönt att du slutar köpa AB. Jag slutade länge sedan när de klättrade upp med ett stege för att prata med grannens barn genom vindsfönster, som hade vattkoppor och klarade därför livhanken när hans klasskamrater dog på en skolresa.Hur känns det...ropade idioten.

  SvaraRadera
 3. Om jag säger om det är som det sägs så har ändå Aftonbladet passerat ALLA gränser för folkhets trakasserier oc h mycket mer. Jag försvarar inte vad som KAN ha varit i denna ynkliga historia inte alls men bevisen som visas fram är eländiga. OM så skall man inte använda dessa bevis för att ta ner Sahlinaffärernas betydelse med att jämföra tobleroneköp och 1! sexköp. Sahlin gjorde en mängd av sina handlingar när hon satt i regeringen och utnyttjade en förmån(köpkort)till eget köp och att ta ut pengar(sk löneförskott), Littorins ev sexköp gjordes innan han kom in i den nya regeringen.Grattis Aftonbladet de snaskiga skriveriernas bottenmästare. Varför skall för övrigt Reinfeldt skall ställas till svars för detta går över min horisont - tänker Aftonbladet anklaga honom för skyddande av brottsling eller kanske till och med för koppleri? Jag vet inte men det här är så snuskigt så det är inte sant och detta är inte undersökande journalistik det är dissekering av levande människor till vad vet vem vilket gagn.Äckligt är det och jag gratulerar mästerregissören Lena Mellvik - snaskeriets drottning !

  SvaraRadera
 4. Snaskig jornalistik är ju just vad Aftonbladet och Expressen alltid ägnat sig åt. Det här fallet är inte märkligare än andra, antingen får man hålla sig till dagstidningarna eller så får man förvänta sig liknande "sensationer".

  SvaraRadera
 5. Om ni är mot sexköp, varför tar ni emot pengar från era män? Sexkjøp är sexköp också i äktenskap. Ni vet det innerst inne.
  (naturligtvis betalar din man sin del av barnens kostnader)

  SvaraRadera