torsdag 8 juli 2010

Stackars Solveig Ternström!!

Troskyldig som ett lamm till offerbänken traskar Solveig Ternström rakt i famnen på Mona Sahlin och Maria Wetterstrand .. för att utnyttjas som ett taktiskt slagträ mot Centern.

Jag undrar om hon ens begriper det??

För 30 år sedan röstade hon .. precis som jag .. förmodligen på alternativ 3 i kärnkraftsomröstningen? I så fall så blev hon grymt lurad av socialdemokraterna som fördubblade antalet kärnkraftverk med motiveringen att de skulle ha alternativa energikällor klara till 2010 .. och all kärnkraftverk därmed skulle vara borta.

Större delen av dessa 30 år har vi haft en socialdemokratisk regering. Har vi alternativa energikällor som kan ersätta alla kärnkraftverk???

Nej det har vi inte .. men Solveig Ternström vill att kärnkraften ska bort .. NU!!!

Hade vi tagit bort den förra året hade vi frysit ihjäl. Tar vi bort den nu försvinner industrin .. till länder som har precis lika farlig kärnkraft som vi INTE ska ha.

Rakt i famnen på det parti som skapat dagens situation går Solveig Ternström ... den sista godtrogna entusiasten.

Tänk vad förvånad hon ska bli när hon upptäcker att hon fortfarande bara är en bricka i samma politiska rävspel som hon var innan!

1 kommentar:

  1. Ähum...

    "Större delen av dessa 30 år har vi haft en socialdemokratisk regering."

    visst men det är alltid riksdagen som tagit besluten i dessa 30 år eller hur?, S har inte varit majoritet på över 40 år. Och i denna fråga har S velat haft blocköverskridande övrenskommelser...till skillnad mot alliansen som har skapat en beslutande process i alla frågor, även ödesfrågor att kunna kalla demokratisk diktatur...

    Calle

    SvaraRadera