onsdag 22 september 2010

Är det någon mer ..

.. som tycker det känns lite mycket nu med alla spekulationer, rösträkningsteorier och katastrofvarningar och domedagsreportage???

Jag för min del behöver NÅGOT ANNAT just nu!!

Och när jag läser i SvD att Stockholms första konstslöjdsalong öppnade på Arkitekturmuseet i går .. så grips jag av en våldsam längtan att få se alla udda och skruvade konstslöjdsalster och få gotta mig i material, färg, kreativitet och fantasi för att väga upp allt mörkt, falsk, allvarligt, ödesdigert och taktiskt som bara väller ut ur media.

En sån här utställning passar mig perfekt ser jag när jag tittar på bilderna! För visst skulle mina misslyckade "Fylleglas" passa in och rent av ses som lyckade i det här sammanhanget??
Och det här ... som jag inte ens minns vad det skulle ha blivit från början .. men som kändes lite fel och rent av provocerande under resans gång .. visst är det lite konstslöjdsvarning på det??

Min lampa av självhäftande omslagspapper och pärlor är ju rent av UNIK och väldigt konstslöjdsaktig utan att jag ens tänkt på det och ..
.. lägger jag sedan till mina hemvirkade kor så .. hmm .. skulle jag NÄSTAN kunna ha en EGEN konstslöjdssalong hemma i trädgården??
.
Jag tror vi behöver mer färg, form, kreativitet och galna idéer efter den här långdragna valrörelsen. Lite mer positiva och roliga nyheter, mer inspiration och ..
.
.. lite mer anledning att skratta och göra saker TILLSAMMANS!!
I alla fall behöver JAG det ... jättemycket!!

7 kommentarer:

 1. Grejen är väl den att vill man att det ska gå dåligt för Sverige så ska media fortsätta att frossa. Det blir ju till sist en själv-uppfyllnade profetia.

  SvaraRadera
 2. Kusinen från landet22/9/10 14:59

  Dina alster är verkligen kul! Den där rosa grejen påminner om ett par saker jag gjorde åt sonen och en av hans kompisar till en karneval för många herrans år sedan.

  SvaraRadera
 3. Tina Häll22/9/10 18:23

  Dina hemvirkade kor är helt underbara!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med även om jag inte fixat bilder på massagestavsfodral hos mig ;)

  Korna är fortfarande hur coola som helst!

  R.

  SvaraRadera
 5. Jag försöker envist skaka av mig undergångsstämningen som media envist försöker sprida ut .. och vad är då effektivare än lite färg och form och lite misslyckade skruvade grejor?? :-D

  Och R. .. massagestavsfodral??? Jag trodde jag av misstag hade återskapat världens första kondom i modernt utförande?? ;-)

  SvaraRadera
 6. Kusinen från landet22/9/10 20:13

  Massagestavsfodral?
  Sonen med kompis föreställde blottare iklädda ulstrar och penisfodral, något överdimensionerade sådana!

  SvaraRadera
 7. hahaha .. nu får jag VÄLDIGT konstiga bilder i huvudet!! ;-D

  SvaraRadera