onsdag 8 september 2010

Fingertoppskänsla????????????

Förra valet visade svenska folket sitt missnöje med hur socialdemokratin förändrats under de senaste åren .. från ett arbetarparti med folklig förankring till ett byråkratiskt, förmyndarparti styrt av politikerbroilers utan egen arbetslivserfarenhet.

Mona Sahlin lovade på valnatten, efter förlusten, att hon skulle skulle FÖRNYA partiet och politiken?

Och vad fick vi??

SAMMA gamla uvar som stjälpte den socialdemokratiska kolossen?? Perssons gamla gäng!!

Och nu går det dåligt för Socialdemokraterna .. bara 27,% av Sveriges befolkning känner igen sig i partiet enligt den senaste mätningen.

Och vad gör de då??

Jo då kallar man in FLER från Perssons gamla gäng. FLER förbrukade och underkända gamla stofiler med gamla synder i bagaget .. Göran Persson, Laila Freivalds och Bosse Ringholm, för att nämna några???

Startar SAMMA löfteskarusell riktad mot de STORA väljargrupperna .. som väljarna mådde så illa av och underkände redan i förra valet???

Det FINNS unga, dugliga och kompetenta Socialdemokrater som jobbar och sliter i det här valet .. människor med arbetslivserfarenhet och en uppväxt utanför riksdagshuset. Varför bjuder man inte in dom ... varför synliggör man inte dom som kan bygga ett nytt förtroende, förnya politiken och skapa en igenkänningsfaktor hos väljarna??

Jag för min del har uppmärksammat Evin Cetin .. utan att ha det allra minsta intresse eller förtroende för den rödgröna gruppen. Det är möjligt att de som är sossar ser det på annat sätt .. men eftersom det är MIG de skulle behöva omvända så ..

.. skulle jag vara mer intresserad av att lyssna på Evin Cetin .. en ny och fräsch länk mellan gammalt och nytt .. än på Laila Freivalds, Bosse Ringholm .... eller Mona Sahlin!!

Finns det verkligen inte en enda människa inom det Socialdemokratiska partiet som har den minsta lilla fingertoppskänsla .. eller nyckeln till partiledarbunkern där de gamla uvarna sitter och klamrar sig fast vid sina jobb??

2 kommentarer:

 1. Jurrasic Park på sossevis - vem animerar dem?

  SvaraRadera
 2. Som svar på din fråga i slutet av inlägget: NEJ, och tur är väl det!! :-)
  (Tack vare det får vi fyra år till med en regering som är den bästa vi har haft på 50 år!)

  Evin Cetin känns lite som en tyckare.. ung tjej utan erfarenhet men som tycker mycket.
  Brukar bli mycket "ah, men".. "asså".. och vild gestikulering..

  SvaraRadera