lördag 11 september 2010

En större förmögenhet ..

.. som kunde ha används bättre, är väl de mångmiljonbelopp som Socialdemokraterna och LO har kastat bort på att meddela svenska folket att ..

DE TYCKER INTE OM FREDRIK REINFELDT!

DE TYCKER INTE OM NÅGRA ANDRA ALLIANS-MINISTRAR ELLER PARTILEDARE HELLER!!

DE TYCKER ATT ALLT ALLIANSEN HAR GJORT ÄR FEL!!

DE TYCKER ATT SVERIGE ÄR ETT ELÄNDIGT LAND ATT LEVA I!!

Det dumma är att vi VET att de tycker allt det här. Det är ju det enda budskapet som kommit från vänstersidan det senaste året.

Nu läser jag i Aftonbladets pappersupplaga att LO har samlat in PANIKPENGAR från förbunden och lyckats skrapa ihop ytterligare nästan 2,5 miljoner. Det får mig att fundera över hur hög fackföreningsavgiften kommer att bli de kommande fyra året för att kunna orka med en valrörelse till??

Men .. bortsett från det .. så vore det trevligt om de 2,5 miljonerna, nu i elfte timmen, kunde användas till att tala om ..

..vad det är som gör MONA SAHLIN till en bättre statsminister än Fredrik Reinfeldt? (Bortsett från att han är megadum eller nå´t liknande?)

Vilka fantastiska och kompetenta MINISTRAR tänker hon omge sig med??? (Bortsett från distansjustitieministervikarien som ska ersätta den facebookande distansjustitieministerkandidaten Bodström?)

Exakt VAD hon och hennes kumpaner kommer att göra för att ÅTERSTÄLLA alla "fel" till rätt och VAD de egentligen är överens om i stället för att sopa alla obehagliga överraskningar under mattan??? (Vilket är en berättigad fråga eftersom de hittills klamrat sig fast vid samma koncept som Alliansen?)

Och sedan vore det bra om de någon gång kunde se att SVERIGE ÄR ETT FANTASTISKT LAND .. med MÖJLIGHETER för ALLA!! (I stället för att tala om Sverige som ett land där alla är så okunniga att de behöver bidrag och handledning från staten för att överhuvudtaget kunna överleva.)

Visa möjligheterna, Mona Sahlin .. i stället för att hänga efter Fredrik Reinfeldt och peka finger!!

3 kommentarer:

 1. Sahlins ofta förekommande pekfingerhöjande uppläxning av Alliansen har kommit till sin ände. Expressens genomgång av alla "sahlinaffärer" träffar nu väljarna i solar plexus. Många nya väljare känner inte till hela bilden som nu läggs ut till allmän beskådan. LO får börja fundera över en ny partiledare för S, det är ändå de som har avgörandet. Sahlins utmarsch har börjat!

  SvaraRadera
 2. Bröstpumpseffekten! Folk har på senaste tid fått intrycket att det viktigaste för oppositionen är inte alls välfärden, utan en strävan att till varje pris styra och ställa över människors privatliv. Valrörelsen har skötts bottenlöst oskickligt av de rödgröna. De har ju inte minsta verklighetskontakt och är helt fjärmade från folket, vilket för varje dag står alltmera klart. Det är ingen mening alls med att gå an i denna mästrande arroganta larsohlystil, folk blir bara förbannade.

  Ochså detta enfaldiga hackande på Sverigedemokraterna, som om det var bara DETTA valet handlade om! Det tjänar ju bara SD på, som vi dagligen SER.

  Hur urbota dumma får de bli!? VILL de till varje pris förlora valet? Är det DET som är den hemliga agendan? Jag börjar ärligt talat undra.

  SvaraRadera
 3. Jag har många gånger frågat mig hur man tänker när man driver en valrörelse vars mest framstående ingredienser involverar clowner på ålderdomshem, butlers och dagis i tunnelbanan, bröstpumpar på nyblivna mammor... strött på en bädd av skattehöjningar för alla.

  Vad röker man i vänsterkollektivet egentligen?

  SvaraRadera