torsdag 16 september 2010

Neeej ... lägg av!!!

Så reagerade jag nu på morgonen när Maken berättade att Lars Ohly försökt använda de rödgrönas tv-tid åt att fria till sin sambo.

Sååå pinsamt!!!

Nästan lika pinsamt som det sms Lars Ohly fick ca 3 år innan det gick att skicka??

Men NU förstår jag vad han försökte få ur sig den sista skälvande minuten av partiledarutfrågningen i SVT. Ett FRIERI!!!!

Och jag min idiot som trodde att han ville föra fram ett POLITISKT budskap???

Jag har inte orkat titta på hela TV4:s valprogram .. den har känts som om hela konceptet balanserat på såpanivå med telefonfrågor i stället för telefonröster .. och nu kan vi väl ana vart det är på väg.

Nästa val kommer säkert min gamla idé till heders .. vi röstar helt sonika BORT de icke-populära politikerna i direktsändning i betaltv-regi.

Men .. det finns säkert väljare som tycker det är GULLIGT med direktsända frierier, debatter om hunddiskriminering och vi kanske till och med kan få uppleva den dag när det första direktsända politikersexet blir verklighet???

Jag undrar hur många röster ett .. nästan .. direktsänt tv-frieri kan ge till Vänsterpartiet???

Och är det här något som Miljöpartiet bejakar?? SKA Maria Wetterstrand kontra med ett jämställt feministiskt frieri över de nordiska gränserna .. så här i elfte timmen??

Spänningen är oliiiiiiiiiiidlig!!!!!!!

2 kommentarer:

 1. Själv börjar jag nästan gråta när jag tänker på att TV4 satte de inkompetenta Östergren och von Sievers att "leda" valprogrammen.
  De kunde ha haft tillgång till Elisabet Höglund, landets bästa journalist, men henne kastade de bort.
  Fyller TV4 någon funktion öht?

  //Linnéa

  SvaraRadera
 2. Dans, bingo, fångarna på fortet, äta mat hemma, hos dig, hos mig. Listan kan göras lång på vad TV4 ger oss. Dock inte något med någon intellektuell kraft men snygga är dom!

  SvaraRadera