fredag 10 september 2010

Fasa!! Vilken hemsk fortsättning på en ..

.. ruggig natt!!

Jag är sååååå förkyld att det inte finns en enda människa i hela världen som är så förkyld som jag!! Natten har varit HEMSK .. inte bara för mig, utan för alla inblandade i mitt snörvlande och hostande och så lyckades jag med konststycket att gå rakt in i den öppna toalettdörren som jag trodde var stängd.

Till och med katten övergav mig och sov på soffan i vardagsrummet!!

Och inte nog med det ... när jag slår upp DN bredvid morgonkaffet väntar nästa chock!!!

En helsida från Socialdemokraterna som INTE handlade om Fredrik Reinfeldt?????????

Texten var .. MINDRE SKOLKLASSER .. Så skapar vi större stjärnor.

Och så en BILD av ... ??? .. hmmm ... kan det vara??? .. njaa?? .. han har väl ingen yngre syster??? .. eller ... IHHHH!! .. det ÄR HAN!!! .. själv!!!!!

Det ÄR en bild på Thomas Bodström! Retuscherad till nästan oigenkännlighet .. leende som en mild sommarflicka!!

Och lika lite som Socialdemokraterna litar på att Thomas Bodström duger som sitt eget åldrande jag ... lika lite litar de tydligen på sitt eget rödgröna valmanifest??

Maud Olofsson RASAR över att de .. utan att informera någon .. ändrat och bytt ut text i informationen om jämställdhetsplan i företag.

Men varför ändra ett förlorande koncept ... det här är väl inte första gången de rödgröna ändrar sig?? Snart är det INGEN som minns de ursprungliga löftena och det är väl det som är den nya "smarta" valstrategin, kläckt av sossarnas välavlönade valstrateger, pressfolk och talesmän??

Jag tror jag går och lägger mig igen ..!!

2 kommentarer:

  1. Det gör du rätt i - och jag också. Vi har tydligen läst och sett samma sak och fått samma reaktion. Skall bara fylla kattskålen så blir det sängen en stund till.

    SvaraRadera
  2. Du har mitt medlidande!
    Eländighetsfaktorn vid en rejäl förkylning brukar vara enorm!

    Kusinen från landet

    SvaraRadera