torsdag 23 september 2010

Oue?? I know nothing ....

.. för att citera Manuel i Fawlty Towers.

Jag förstår mig ärligt talat inte på Maria Wetterstrand?? Eller har jag fattat fel .. är det inte så att Alliansen har fler mandat än de rödgröna?? Och var det inte så att den största alliansen skulle bilda regering .. oavsett vilken det blev??

Eller var det bara så det skulle bli om de rödgröna blev störst??

Maria Wetterstrand har varit personligt förolämpad av valresultatet sedan valnatten och är oerhört upprörd över att det spekulerats i att MILJÖPARTIET skulle vara någon slags garant för att SD inte skulle få någon makt!!!

Det är SÅÅÅÅÅ upprörande att bara TRO att den allians som är som mest beroende av SD för att få genomslag för sina egna frågor skulle vara villiga att samarbeta med ALLIANSEN!!

Usch!!

"Reinfeldt säger att Alliansen ska sitta kvar (!!!!) och regera (????) men att det är något annat parti som ska ta ansvar för att de klarar av det" .. säger Maria Wetterstrand förtrytsamt och det är då jag förvandlas till Manuel och utbrister ... Que?? I know NOTHING???

För visst ska Alliansen och Fredrik Reinfeldt sitta kvar .. de är ju det största alternativet, mycket större än det rödgröna, eller hur?

Och regera .. ja, det tror jag nog också att de klarar av. Men att motarbeta Sverigedemokraterna i de frågor där de får en vågmästarroll kräver ett samarbete över partigränserna .. som förmodligen betyder att Fredrik Reinfeldt bör TALA med andra partiledare .. eller är det att kliva över Maria Wetterstrands integritetsgräns?

Vad hade DU gjort i samma situation, Maria Wetterstrand?? Eftersom du förmodligen INTE sökt stöd hos något av Allianspartierna??

För inte hade du väl "krävt" att de skulle ha tagit ansvar för att du och Mona Sahlin skulle klara av ert regerande??

Hade du DÅ tyckt att det var en bra idé att ALLA sju partierna regerade TILLSAMMANS???
Que???

5 kommentarer:

 1. Ja, jag skrev ungefär samma sak. Mäkta underligt att hon är så sur dessutom - som om Reinfeldt bjudit in SD. Oprofessionell får en ny innebörd.

  Alla partier har ansvar för Sverige - vill man inte ha det ska man inte ställa upp i val.

  Många miljöpartister är dock rätt ledsna nu - de hade på sätt trott sig rösta på det gamla Miljöpartiet som ju var mittens röst med en ny, grön dimension, men i själva verket visade det sig vara ett rabiat vänsterparti.

  SvaraRadera
 2. Anybody:
  Ingen från Alliansen har kontaktat varesig miljöpartiet eller något av de andra partierna i de rödgröna. Om nu Alliansen är så fasligt intresserade av samarbete med Mp så får de ju börja med att ta kontakt! Varför har då Alliansen inte gjort det? Jo, för att de är mer intreserade av att samarbeta med SD. Det har vi fått klara indikationer på redan före valet. De enda som sagt att de ALDRIG skulle samarbeta med SD är de rödgröna, medan Reinfeldt med kompisar gjorde allt för att slippa svara på frågan. Och Hägglund kunde ju dessutom inte se någon skillnad på SD och V! Själv kan jag inte se skillnad på KD och SD, de passar garanterat för varann. Då blir det snart jakt på bögar också! Först jakt på sjuka och arbetslösa, sen jakt på invandrare och sen jakt på bögar...

  SvaraRadera
 3. @Anybody: Tänker precis som du.

  @HumanLabRat: gå och lägg dig nu, för du pratar i natt-mössan om saker du inte verkar kunna ngt om.

  SvaraRadera
 4. Wetterstrand företer vissa likheter med en känd, numera EU-förpassad, sossedam som under konvulsioner berättade i pressen att hon kände sig våldtagen när Alliansen vann valet 2006. I egna ögon var det Maria Wetterstrand herself som var den givna segraren i årets val. Dessvärre hade hon glömt att "sänkena" Knatte och Tjatte satt med på vagnen, och så gick det som det gick dvs inte alls! Snart spricker rödingarna och vi får en helt annan spelplan att förhålla oss till.

  SvaraRadera
 5. Humanlabrat: Dina tidigare kommentarer på den här bloggen fick mig att fundera.. nu VET jag att du inte har alla hästar i stallet.

  SvaraRadera