torsdag 16 september 2010

Sluta nu, Mona Sahlin!!

Det är en farlig väg Mona Sahlin och hennes rödgröna kamrater har slagit in på nu när de använder sig av SD som vapen och slagträ i valdebatten.

I går fick jag en ögonvittnesskildring från Granntanten i Karlstad där Sverigedemokraterna försökte hålla valtal och båda alliansernas ungdomsförbund mangrant hade samlats för att skandera .. DÖDA JIMMY, DÖDA JIMMY, DÖDA JIMMY!!

Är det här demokrati??

Yttrande- och åsiktsfrihet???

Ska det se ut så här i vårt land .. där vi är så stolta över alla människors lika värde? Ska det som hände Fredrick Federley .. som jag hoppas alla förfäras lika mycket över som jag .. ska det bli ett förväntat inslag i den politiska striden??

Mona Sahlin trycker på .. pressar .. och försöker med all kraft klistra fast allt negativt som Sverigedemokraterna står för på .. Fredrik Reinfeldt. Hon KRÄVER besked .. igen och igen och igen .. om en situation som ännu inte uppstått och hon VARNAR stora invandrargrupper för "HOTET FRÅN HÖGER"!!

Hon viftar oupphörligen med "hotet från Sverigedemokraterna" och gör sitt bästa för att måla upp en avgrund som vi alla riskerar att falla i.

Och samtidigt uttrycker hon ett förakt för omkring 7% av svenska folket .. helt vanliga svenska medborgare som vill visa sitt missnöje .. de som röstar "FEL"? Dessutom sänder hon signaler om att Sverigedemokraterna inte innefattas i begreppet demokrati, demokratiska val och åsiktsfrihet .. att de inte deltar på samma villkor och inte har samma rättigheter.

Och i sin iver att hålla anklagelserna ifrån sig kliver Fredrik Reinfeldt riskabelt nära den gräns som inte får överskridas om vi fortfarande vill kalla oss för ett DEMOKRATISKT LAND.

Det är en farlig väg!

Lars Ohly oroar sig för hunddiskriminering.

Jag oroar mig för misshandel, våld och hot som en följd av hetsen mot SD.

Jag sympatiserar inte med Sverigedemokraterna, jag beklagar att det överhuvudtaget finns ett väljarstöd för så främlingsfientliga åsikter .. men jag sympatiserar inte med det nuvarande vänsteralternativet heller, fast på helt andra grunder.

Trots det önskar jag inte livet ur någon .. vill inte förneka någon deras demokratiska fri och rättigheter och framför allt vill jag inte vara delaktig i en mobb som riskerar att skada, lemlästa eller .. i värsta fall .. döda en vanlig svensk med en för mig ovanlig åsikt.

Redan på 1700-talet sa Voltaire till en meningsmotståndare ..

Jag delar inte er åsikt, men jag är beredd att gå i döden för att försvara er rätt att hävda den!!

Tänk på det, Mona Sahlin!! Gå till val på er EGEN politik i stället för att skrämmas och uppvigla mot någon annans.

Det kan kosta alldeles för mycket!

5 kommentarer:

 1. Mona Sahlin använder inte SD som slagträ, var har du fått det ifrån? Det är journalisterna som bestämmer frågorna i en debatt eller utfrågning, inte hon! Men hittar man inte fel så får man ju hitta på några... Vad gäller de sjuka har nuvarande regering gjort VÄLDIGT fel, men det är väl inget du förfäras över? Gå in på min blogg och läs om de sjukas situation, om du vågar...

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet. Inte humanrat alltså utan dina tankar om åsiktsfrihet och demokrati.

  SvaraRadera
 3. Samtidigt kan du gärna läsa min blogg och dra lärdom av en flicka som redan vid fem årsåldern blev ensam...Skrik inte så mycket eller kasta inte sten i glashus..Vi älskar dig ´ändå

  SvaraRadera
 4. Voltaires fras skulle jag kunna trycka upp på en t-shirt - det som står där är ju mycket enkelt uttryckt vad demokrati är.

  SvaraRadera
 5. LOTTA .. jag läser ALLA dina inlägg och känner igen mig i mycket.

  Men efter kommentaren där du undrade . "Varför tar du inte ditt avundsjuka arsle och flyttar till Stockholm, så slipper du ödsla så mycket energi på all din GRÖNA AVUND" .. så inser jag att det är hög risk att jag uttrycker mig oavsiktligt kränkande om jag kommenterar på din blogg.

  Här kan ju den som inte tycker om det jag skriver välja att låta bli att läsa ..

  SvaraRadera