måndag 20 september 2010

Blame-game!!

Valet är över och snabbare än så här har aldrig tidigare det traditionella skuldfördelande tagit fart inom Socialdemokratin.

Mona Sahlin är oskyldig som en brud och hennes ledarskap är INTE ifrågasatt .. inte av någon av dem som är beroende av henne för att själva kunna klamra sig fast vid sina politiska positioner i alla fall?

ALLT är Vänsterpartiets och Lars Ohlys fel!!

Och den socialdemokratiska vänsterfalangens fel!!! Och inte minst Carin Jämtins fel .. hon med sin löjeväckande tunnelbane-Butler!!

Och samarbetet med Miljöpartiet var också FEL .. fast inte Mona Sahlins fel utan att det överhuvudtaget kom till .. oklart hur??

Det utarbetas en KRISPLAN och KRISGRUPP för att hålla den svenska socialdemokratin och Mona Sahlin ren .. och framför allt fria från förändringskrav.

Lars Ohly tycker att det är Alliansens fel att SD kom in i riksdagen .. oklart hur, men jag läste något om att det handlade om hyresrätter och bostäder???

Lars Ohly ville inte SMINKA sig i samma rum som Jimmy Åkesson och Miljöpartiets Maria Wetterstrand RASADE och bjöd på bilder av raseriet på valnatten och VÄGRADE bestämt att se Miljöpartiet som samarbetspartners med en Allians som bygger MOTORVÄGAR .. medan partitopparna är villiga att sälja ut både henne och partiet och köpa motorvägarna för en vice statsministerpost.
Alliansen vill ha ett samarbete med Miljöpartiet för att stänga ute SD .. men då säger Maria Wetterstrand .. att då ska ALLA rödgröna med!! Och ALLA det är väl också den olycksalige Lars Ohly .. som INTE sossarna vill ta i med tång längre .. så då är det väl oklart hur DET ska fungera???

Sossarnas nya HEMLIGA plan är annars att ställa till med nyval inom ett år .. vilket verkar vara ett intressant sätt att bemöta Sverigedemokraternas 20 mandat i riksdagen??

För att det ska fungera MÅSTE Mona Sahlin vara kvar som partiordförande och då vet jag inte om de räknat med risken att ..

.. socialdemokraterna får ännu lägre procentandel av rösterna och SD faktiskt kan få FLER??

För min del känns det inte precis som ett ansvarsfullt och förtroendeingivande sätt att se på Sverige, men om MAKTEN är det enda målet .. ja, då kan man ju kosta på sig att chansa?
För går det åt fanders .. så finns det säkert ett nytt Blame-game att spela!!


Jag tror att vi har en spännande tid framför oss???

1 kommentar:

  1. Ja alltså maken till inkompetens... och förvirring... och sjuka värderingar... och makthunger...

    SvaraRadera