onsdag 1 september 2010

Vi tycker det räcker nu ..

.. skrev 26 ordföranden i de socialdemokratiska partidistrikten den 3 juli .. och hänvisade till "hatkampanjen" mot Mona Sahlin.

"I samordnade utspel och aktiviteter vill de borgerliga partierna(?) sänka valdebatten till smutskastningens nivå genom att spela på fördomar, förtal och misstänkliggöra" .. skrev man och hänvisade till ett "kedjebrev" om Mona Sahlins personliga ekonomiska transaktioner som spridits via en kreativ person på Flashback.

Om den personen hade någon som helst anknytning till moderaterna är väl tveksamt .. men en moderatföreträdare tyckte det var roligt och lyckades med konststycket att vidarebefordra det per mail till en sossebekant .. och vidare till tidningarnas löpsedlar.

Ungefär samtidigt RASADE både Liza Marklund och Thomas Bodström över "personkampanjen" mot Mona Sahlin och SSU:s ordförande RASADE över SVT:s behandling av sin partiordförande .. och sammantaget var det oerhört SYND OM Mona Sahlin.

I går skulle NYHETEN komma .. den som skulle vända valrörelsen för de rödgröna. VALMANIFESTET skulle ge alla svar .. trodde vi??

Men NU får vi veta, att I MORGON kommer annonskampanjen som ska vända valrörelsen för de rödgröna!!! Då kommer det helsidor i tidningarna för ungefär 150-200 000 kr/st som går ut på att förnedra Fredrik Reinfeldt och hans familj inför partiledarutfrågningen samma kväll.

Ja jisses .. det är skillnad på Mosa Mona-kampanjer och Förnedra Fredrik-diton, eller hur???

Kampanjen går ut på att åskådliggöra hur mycket Fredrik Reinfeldt tjänat på de jobbskatteavdrag som de rödgröna har beslutat att behålla och som då per automatik kommer Mona Sahlin och hennes familj tillgodo OM hon skulle nå den åtråvärda statsminsterposten!

SMART!! Människor kommer förmodligen att KÖA vid de rödgröna valsedlarna!!!

Den 3 juli avslutade de 26 sosseledarna sin upprörda artikel med ..

"Vi uppmanar Moderaterna att lägga ner personkampanjen mot Mona Sahlin och börja diskutera sakligt om jobben, välfärden och rättvisan. Stå för er politik. Vi står för vår och är stolta över den."

Visst blir det lite sorgligt och patetiskt när man läser det nu? Vilken politik står ni för och hur stolta är ni nu över morgondagens Förnedra Fredrik-kampanj, som är både styrd och betald av er själva??

3 kommentarer:

  1. Jösses. Att läsa Allians-bloggar är som att lyssna till en bunke sekt-medlemmar. På vilket sätt skulle det vara smutskastning att tala om vad Reinfeldt tjänar på skattesänkningarna? Nej detta är bara ännu en dimridå för att skymma sikten för väljarna så de riktigt viktiga frågorna ska bli bortglömda eller så kan man ju segla på liknande martyrskap som SD använder sig av.

    SvaraRadera
  2. Så "Humanlabrat", du menar alltså på fullaste allvar att när fakta sprids om din stora heliga statsminister(kandidat) så är det fullständigt hemskt, fult och alldeles förfärande.

    Men när fakta sprids om den där tillfälliga stadsministern, då ska bannemej ingen klaga överhuvudtaget. För det är just skillnad på fakta och fakta. Eller hur var det nu?

    SvaraRadera