onsdag 15 september 2010

Nu är jag så dödligt less ..

.. på den här valrörelsen att jag riktigt LÄNGTAR efter ett gammalt hederligt skitprogram som Robinson att sitta och uppröra mig över.

Det skulle helt plötsligt kännas seriöst, ärligt och renande efter den senaste tidens vandring i politikens smutskastarträsk.

Varje dag ligger Sverigedemokraterna på tidningarnas 10-toppnyheter och skulle de mot all förmodan inte själva bjuda på något kommenterbart så står den rödgröna alliansen alltför villigt till tjänst med att bjuda på nya rubriker.

De har varit så upptagna med att försöka baxa upp SD i Alliansens knä att de helt missat att föra fram sin egen politik och besvara de frågor som väljarna .. med all rätt .. undrar över. Och i sin iver att föra samman SD och Alliansen i en planerad smutskastningskampanj har de gett Sverigedemokraterna mer publicitet och fler väljare än de förmodligen hade kunnat skaffa på egen hand.

Dessutom så har fixeringen vid SD medfört att BÅDA allianserna mer och mer närmar sig den gräns som inte får överskridas om ett land ska kallas för en demokrati. Enligt de senaste sympatimätningarna är det så stor del som 5-7% av Sveriges befolkning som kommer att lägga sin röst på SD .. och även om jag och många andra beklagar detta .. så är det deras rätt och de förtjänar samma respekt och hänsynstagande som alla vi andra!!

Framtiden?? Den rödgröna alliansen har glömt bort den .. nu gäller det att återerövra år 2006 med hjälp av smutskastning med liten sverigedemokrat ... och så får vi se sen??

Betalningen .. kostnaderna .. det ordnar sig alltid??

Huvudsaken verkar vara att koncentrera sig på att det inte ska finnas en enda dag fram till valet utan att Sverigedemokraterna får största möjliga publicitet??

NEJ .. ge mig ett hederligt Robinson i stället .. lite ärlig slasktv i stället för konstiga lågbudgetprogram förklädda till partiledarutfrågningar.

5 kommentarer:

 1. Är det någon som står ut längre men dessa TV program? Jag gör det inte och kommer de upp i tv i alla fall när man slösurfar så flippar man snabbt vidare.

  SvaraRadera
 2. "så är det deras rätt och de förtjänar samma respekt och hänsynstagande som alla vi andra!!"

  Deras rätt att rösta på SD, ja absolut. Förtjänar respekt? Verkligen inte. Röstar man på SD så är man bevisligen klenbegåvad. Man är inte intelligent nog att inse att partiet har illa underbyggda förslag och lösningar. Man är korkad nog att tro att man kan dra en stor grupp över en kam. Man är dum nog att själv tro att det finns en enkel lösning på problemen. Man är idiot om man röstar på ett parti som kommer skapa problem, politisk och ekonomisk instabilitet, försämrat ekonomiskt läge och ge svårigheter att driva igenom viktiga beslut. Och framför allt så är man inte en intelligent varelse om man röstar för hat och intolerans.

  Så ja, de är i sin fulla rätt att rösta på SD. Det är förkastligt att de blir utsatta för våld och hot. Men respekt förtjänar de banne mig INTE.

  SvaraRadera
 3. Vad är den "rödgröna alliansen"???
  De rödgröna är de rödgröna och alliansen är alliansen.

  Benämningen "rödgröna alliansen" brukar mest användas av vänstermedia som försöker framställa de rödgröna som eniga och samspelta.

  SvaraRadera
 4. Roy!

  I demokratier har klenbegåvade och korkade människor lika stor rösträtt som intelligenta.
  Vem ska avgöra vem som är korkad och intelligent ? Du ?

  Vi kanske skulle ta bort rösträtten för korkade människor ? Då slipper vi SD i Riksdagen! Vilket bra förslag !?

  Vi kanske skulle passa på att förbjuda muslimer också att rösta, eller dementa människor ? Eller medlemmar av kommunistpartiet ? Eller homosexuella ? Eller
  kvinnor ?

  Vem ska bestämma detta ?

  Vill du hålla SD utanför Riksdagen så föreslår jag att du propagerar för varför man inte ska rösta på SD istället för att idiotförklara dessa människor. Det borde väl en intelligent människa som du klara av ?

  SvaraRadera
 5. Jag sade ju att de är i sin fria rätt att rösta på dem. Jag föreslog inte att de skulle få sin rösträtt indragen. Men jag kommer aldrig att respektera dem. Det är min enkla åsikt. Givetvis skall man propagera för för varför man inte skall rösta på SD, och anledningarna gav jag också. Men det görs ju också, tyvärr utan att de verkar förstå. För de tror på en enkel lösning, att dra en stor grupp över en kam. Och du kan säga vad du vill, men då är man inte intelligent.

  Men så funkar ju en demokrati... Ingen har sagt att den är perfekt, men alternativen är ju ännu värre.

  SvaraRadera