tisdag 7 september 2010

Håhåjaja .. så kör vi ett varv igen!!

Maria Wetterstrand tycker att .. Maud Olofssons självgodhet riskerar Sveriges framtid och konkurrenskraft!!!

Alltså .. MARIA WETTERSTRAND!!!!

Hon är väl knappast den första jag tänker på i samband med ordet ödmjukhet!!!

Maud Olofsson är också .. inte helt oväntat .. missnöjd med Maria Wetterstrands miljöpolitik .. och till min stora överraskning så inser jag att det är inte hela Miljöpartiet heller?

Och så kör vi sifferexercisen och statistikrabblandet ett varv till och och hoppas att den här ruggigt osakliga, nästan lite löjeväckande valrörelsen ska ta slut någon gång.

2 kommentarer:

 1. Missnöjd med Wetterstrands miljöpolitik? Är det inte Maud och hennes gäng som regerar just nu och har gjort sämre resultat än alla andra regeringar sedan 80-talet? Skulle den inkompetenta och outbildade Maud Olofsson kunna göra några bedömningar av andras miljöpolitik när hon själv inte ens kan stava till ordet?! Det är inte Wetterstrand som driver nuvarande regerings skit-miljöpolitik! Det är faktiskt sladdkärringen Maud som är ansvarig för nuvarande "miljöpolitik" som i själva verket inte finns alls... Dina skygglappar är ordentligt tjocka Anybody!

  SvaraRadera
 2. Det roligaste med "bråket" mellan Maud och Maria är att de gafflar om nonsens.
  Det finns fortfarande inte ett uns bevis för att co2 påverkar medeltemperaturen nämnvärt.
  Det spelar ingen roll hur mycket IPCC förvränger sina "summary for policy makers" och lanserar med allehanda 'publicity stunts' som "90% säkerhet" och gud vet vad.

  Pratar man miljö så prata då för f-n om miljön, och den mår förbaskat bra i vår del av värdlen. I synnerhet Sverige. Miljöproblemen finns istället i Asien där man ogenerat dumpar skit i grundvattnet och liknande, något vi lärde oss att sluta med för fyrtio år sedan.
  Det enda akuta miljöproblem vi har här i norden och som inget parti direkt har fokuserat på är Östersjön. Så, för att stämma in i föregående rabiata inlägg: Nej, där har man misslyckats. Dock säger mig något att den mänskliga labbråttan är totalt insnöad på "klimat".. utsläpp av ett helt giftfritt spårämne. Tack och lov börjar världen sansa sig efter all hysteri. Men vi får nog dras med några stollar som är kvar i domedagsretoriken ett par år till. Låt oss bara slippa dem i regeringsställning.

  SvaraRadera