onsdag 15 september 2010

SM i kast med liten sverigedemokrat

Sverigedemokraterna har lagt en budget!!

Aldrig tidigare har en budget skärskådats så in i minsta detalj .. speciellt inte när den lagts av ett så litet parti?

Är det någon som hört talas om Piratpartiets budget??

F!:s budget??

Någon .........????????????????

Det är klart att ni inte har .. för just nu pågår SM i kast med liten sverigedemokrat .. i stället för en avgörande slutspurt i ett allmänt val.

Media, ekonomer och inte minst partiledarna för alla andra partier, deras allianser och deras ungdomsförbund .. försöker alla kasta närmast tillgänglig sverigedemokrat till någon annan under utstötande av ansträngda avståndstaganden.

Jytte Guteland och Niclas Palmér .. gör ett relativt kort kast till Moderaterna med bifogad anklagelse om att de "underminerar en av Europas mest framgångsrika(?) antirasistkampanjer!"
DN pustar och försvårar sitt kast med rubriken .. "Gapet mellan blocken "kalassituation" för SD!"

SvD kontrar med ett påstående .. "SD-kandidat utesluten ur facket"!

Expressen laddar med FYRA TUNGA EKONOMER som unisont kastar ur sig att .. "SD räknar fel - på 59 miljarder!!"

Och Aftonbladet gör walkover med rubriken .. "SD:s kalkyl är ansvarslös" .. medan Socialdemokraterna försöker sig på en homerun med sverigedemokrater i "en taktisk smutskastningskampanj".

Sammantaget så kan vi konstatera att hela Sverige nu är engagerade i att jonglera runt sverigedemokraterna i valet .. medan F! inte får mer uppmärksamhet än en knäpp på näsan för att affischen är felstavad??

Är det någon mer än jag som tycker att SD får oförtjänt mycket uppmärksamhet och är det NÅGON som trodde att de skulle presentera en hållbar budget???

Och i kväll är det de rödgrönas tur att svara på frågor i TV4:s partiledarutfrågning-light program .. ska vi gissa att vi kommer att få höra talas om Sverigedemokraterna mer än en gång där??

Men inte ett ord om F! eller Piratpartiet.

Men .. säger vän av ordning .. de har ju inte alls så höga väljarsiffror som SD? Varför skulle någon tala om dom??

Ja, just det! Hur höga siffror hade nu SD innan "SM i kast med liten sverigedemokrat" startade??

5 kommentarer:

 1. Ang budgeten: Jag vet inte hur många miljarder S och M har lovat ut, men jag vet att SD är det enda parti som vill spara in på invandrings-politik och på bistånd. Tillsammans ligger dessa poster på knappt 90 miljarder per år, i ren förlust. På en mandatperiod alltså 360 miljarder.

  Det betyder rimligen att SD har rätt att hålla sig 180 miljarder över de andra partierna, även om man bara sparar HÄLFTEN av vad invandring och bistånd kostar.

  Och det betyder mycket för äldrevård, skolor, reparation av vägar, polisen, försvaret osv.

  Nyttig och lönsam invandring drabbas inte, just för att den är nyttig och lönsam.

  kalle008

  SvaraRadera
 2. Din uppslutning bakom den exempellösa och oärliga propagandan mot sverigedemokraterna är motbjudande. Har du tagit avstånd från det våld som ert hetsande resulterar i? Har du kommenterat Reinfeldts uttalande om att har man fel åsikter (kandiderar för fel parti) så ska man inte bli förvånad om man blir torterad, vanställd och rånad och förödmjukad I SITT EGET HEM? Jag förväntade mig mer av dig.

  Och om din minimala själ inte kan tänka generellt så kanske du kan känna sympati för alliansvännen Federley? När landets STATSMINISTER inte ens tar avstånd från politiskt våld så kommer mer av den varan som ett brev på posten. Ynkedom.

  SvaraRadera
 3. Martin .. du får gärna tycka att både jag och det jag skriver är motbjudande .. och jag kommer inte att lägga min röst på Sverigedemokraterna.

  MEN .. jag anser att i en demokrati har ALLA åsikter lika värde, även Sverigedemokraternas, och INGEN ska hånas, mobbas eller trakasseras pga av sitt ställningstagande.

  Det jag skriver är att JAG tycker att det är motbjudande att se hur media och de etablerade politikerna överbjuder varandra i förakt mot de 5-7% av Sveriges befolkning som röstar på SD .. samtidigt som de piskar upp rena lynchstämningen mot människor som deltar i ett fritt och demokratiskt val .. bara för att plocka politiska poäng!!

  Att sedan Sverigedemokraterna får oförtjänt mycket publicitet och väljarsympatier är en bieffekt av den massiva skrämselpropaganda som pågår.

  Och .. JA, jag har skrivit om detta flera gånger och jag tar bestämt avstånd från alla övertramp när det gäller våra demokratiska fri- och rättigheter!!

  Jag vet inte om du ens besvärar dig med att läsa mina svar .. det förra har du uppenbarligen inte läst. Och jag tror dessutom att du läser med en förutbestämd uppfattning .. eller så talar vi helt enkelt inte samma språk??

  SvaraRadera
 4. Men ditt förra svar hade jag inte läst, inte lika lätt för mig att navigera bloggen som det är för dig misstänker jag. Men, ändock, fel av mig. Och ditt svar här är bra och hedervärt.

  SvaraRadera
 5. Jag ska närläsa när jag inte är lika trött och sen be om ursäkt om jag var orättvis i min kommentar ovan, jag är för trött nu.

  SvaraRadera