torsdag 9 september 2010

Det är ju ganska typiskt!!

Jag skriver om att jag uppskattar att Lars Ohly är en ärligt politiker som står för sitt budskap .. även om jag inte direkt gillar budskapet.

Och så följer jag partiledardebatten och möter en krampaktigt leende partiledare som egentligen inte står för något alls .. bortsett från att han anser att människor inte kan hantera sitt familjeliv och sitt föräldraskap själva??

Jag skriver att jag i alla fall gillar Lars Ohlys mod .. även fast jag inte gillar politiken.

Och så möter jag människan bakom masken i ett inslag i Rapport och ser en kall härskartyp behandla en journalist på ett nedlåtande och maktfullkomligt sätt??

Jag skriver att jag tycker att Evin Cetin är ett av socialdemokratins intressantaste nya namn.

Och som ett brev på posten följs det inlägget av ett TV4 reportage där jag kan se Evin Cetin följa sina väljare ända in i vallokalen .. något som jag tycker att en politiker med självaktning borde undvika.

Vafför blir det på detta viset???

3 kommentarer:

  1. När det gäller Ohly och "utbrottet" så känns det väl befogat att man surnar till när reportern vägrar respektera svaret. Så just i det fallet så känns det som det är konstruerad nyhet. Annars kan jag väl säga att han inte är någon favorit.

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte låta bli att tycka att gott uppförande och oändligt tålamod ingår i det välavlönade jobbet som partiledare och politiker. En extrem arbetsbelastning och att svara på frågor man inte vill vart 4:e år i utbyte mot en gräddfil, fantastiska pensionvillkor och en lika fantastisk lön .. tycker jag inte är såååå mycket att beklaga sig över?????

    SvaraRadera
  3. Därför att de som kommer fram i politiken har gjort det genom att armbåga sig, ljuga, konspirera och framhäva sig själva. Sedan kan du själv lista ut vilken personlighetstyp som passa in i denna beskrivning. Därför behöver vi ett nytt reformerat system.

    SvaraRadera