söndag 12 september 2010

Nu LOVAR ..

.. Leif Pagrotsky att ALLA ska få se OS och VM på SVT om de rödgröna vinner valet!!!

Jag väntar med spänning på vilka intressanta tv-program jag och alla andra som INTE är så sportintresserade ska få i present??

Dessutom så ser jag fram emot kommande vallöften den här veckan .. VACKERT VÄDER hela nästa sommar är en lågoddsare .. men SNÖ under sportlovsveckan kanske är en större utmaning??

Fast eftersom politikergeniet Gustav Fridolin kommit tillbaka efter sin utflykt i "verkligheten" .. och dessutom bespetsar sig på en ministerpost .. så har jag gott hopp.

Verkligheten verkar förresten inte vara sååååå kul för politiker .. de flesta talar sig varma för den .. men klamrar sig kvar i overkligheten till vilket pris som helst ..

.. visst är det konstigt????

2 kommentarer:

  1. Jag vill se ALLA rullar av Prärie eller Rawhide som var det amerikanska namnet.En mycket ung Clintan föste kossor runt ,runt bland ökenkulisserna. Mera Clintan åt folket och sedan en skrattserie som LÖDDER med Billy Cristal.

    SvaraRadera
  2. Gustav Frigolit, ännu en miljöpartist som flyter ovanpå.

    Hur skall Pagrotsky kunna lova det. Om TV3 eller TV4 köper rättigheterna att sända VM skall de då lagstifta om att det skall sändas ändå i SVT?

    WTF nu kommer ju bara det löjliga löftena från desperata Sossar!

    SvaraRadera