måndag 20 september 2010

Jag tror inte att ..

.. Maria Wetterstrand och Peter Eriksson riktigt har fattat att Alliansen hade fler väljare än de rödgröna .. Sverigedemokraterna oräknade!

Han tänker bara sätta sig och regera och förlita sig på att VI fixar det åt honom .. utbrister de förtrytsamt som två barn som blivit av med sin godispåse.

Tänk jag som trodde att alla de sju partierna som så vackert talade om vad som var BÄST FÖR SVERIGE ... verkligen menade det??

Jag trodde att de såg främlingsfientligheten och SD:s intåg i riksdagen som ett GEMENSAMT problem ..

.. och inte något som gick att använda för att försöka krossa den regering som hälften av Sveriges befolkning faktiskt valt i ett demokratiskt val!!

2 kommentarer:

  1. Det är svåra ord det här som slängs runt och tuggas till gojs, tyvärr verkar inte gemene man förstå innebörden av DEMOKRATISKA VAL.

    SvaraRadera
  2. Anybody!

    Maria Wetterstrand satt ju i TV4-soffan i går kväll och lät som om hon skulle börja gråta (som en liten bortskämd småflicka) vilken minut som helst. Vad hade hon trott? Har hon inte läst opinionsundersökningarna den senaste tiden? Alliansen har varit större än de rödgröna i nästan varje undersökning den senaste månaden. Att Sverigedemokraterna kommer in var heller ingen överraskning. Att de skulle bli vågmästare var väl ungefär fifty-fifty. En erfaren politiker som Maria borde väl inse vartåt det barkade. Nu verkar hon bara vara sur och vill sätta käppar i hjulen. Men men, vi har ju haft minoritetsregeringar förr. Det brukar fungera helt OK. Det gör det säkert för Alliansen också.

    SvaraRadera