söndag 25 juni 2017

Himmelske Fader ..


.. ge åt oss alla glädje och renhet, längtan och sånger och skänk oss Kristdemokraternas väljare så att Stefan blir glad och att den 9:e september 2018 inte blir den sista gemensamma måltiden som riksdagsparti.

Vår kärlek skall vara uppriktig. Vi ska avsky det onda, hålla fast vid det goda, visa varandra tillgivenhet. Överträffa varandra i ömsesidig aktning. Gläda oss med dem som gläder sig och gråta med dem som gråter samt frivilligt offra Gustav Fridolin på tacksamhetens altare.

Gör oss till ett heligt, jämlikt parti som lockar alla religiösa trossamfund. Låt oss axla ansvaret för skapandet av samhällets normer och kulturyttringar och bli som en öppen famn för alla könsidentiteter och samlevnadsformer - i en ren och vacker värld - allt under ett och samma värdegrundsparaply.

Kultur och Miljödemokraterna - One Size fits all!

Amen!


.. och, om det är möjligt, förgör dem som skriver kränkande kommentarer på twitter!Så tolkar jag kulturministerns instagrambudskap .. men det är absolut möjligt att jag har missförstått meningen med det hela. Det skulle i så fall inte vara första gången när det gäller budskap från Miljöpartiet.

5 kommentarer:

 1. Vad är det här?
  Har de blivit helgalna?
  Eller är det en karikatyr? Fast det skulle ju innebär att en viss självdistans.
  Jösses

  SvaraRadera
 2. Hej

  Efter mycket studerande, funderande, konspirationsteoriserande har jag kommit till slutsatsen: Det måste tydLigen finnas någon "Syrlig" tillsats i vattnet som riksDagshuset förses med.
  Inte ens i den mest avancerade matematiska kaosteori-modellen kan så många virr- och galenpannor av en slump samlas på ett och samma ställe.
  Påståendet att de har valts in där är inget annat än ännu en konspirationsteori.

  Och i morgon bitti så vaknar jag ur mardrömmen och solen skiner...

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Emotser en fatwa mot ministern.

  Att avbilda och än värre utge sig för att förkroppsliga profeten Jesus (enligt islam var han kärlekens profet) är haram.

  När kommer drevet?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 4. Tänk om det pågår en slags "nedräkning" för den gröna liberalismen, den politik som är så super-radikal i opposition men som blir så borgar-smidig vid maktens bord? Tänk om "klockan tickar" just för denna sorts...politik?

  SvaraRadera
 5. Det skulle förvåna mig om du någonsin missuppfattat någonting! /Gunilla

  SvaraRadera