torsdag 13 juni 2019

90 MILJARDER ..


.. och 80 000 välfärdsarbetare, det är en rejäl skvätt pengar och lika många människor som Anders Ygeman lovade att utvisa från Sverige för några år sedan!

Men Magdalena Andersson är vid gott mod - vi har gjort det förut! Det vill säga, sossarna har byggt välfärden i Sverige. Och rivit ner den. Men kan alltså bygga upp den igen?

Men i det här fallet bör hela bygget stå klart senast 2026 om välfärden ska ligga på samma nivå som i dag. Det finns nog rätt många som menar att den nivån ligger på en oacceptabelt låg nivå redan nu?

Men som av en händelse fick jag följande länkar i ett mail i dag ...

Tolv skräckexempel på svenskt skatteslöseri och Så slarvas 100miljarder skattepengar bort – varje år.

Skär vi sedan bort onödiga resor och konferenser, ett antal belönings- eller familjeanställda som inte behövs och ett gäng föreningsbidrag som till exempel kultur för insekter, svampar och maskar eller andra märkliga projekt, lokaler till och utbildning av terrorister eller drar ner på pengaflödet till propagandamedier som ändå ingen längre litar på, så har vi ju redan nu alla miljarder som Magdalena Andersson behöver och då fattas bara de 80 000 välfärdsarbetarna och de ska väl inte vara så svåra att skaka fram nu, när de längst betalda men viktigaste anställningarna inom vården hamnat på sossarnas lista över Enkla Arbeten där den anställde inte ens behöver kunskap i svenska språket för att vårda försvarslösa gamla och funktionshindrade?

Vem vet vi kanske rent av kan höja både lönerna och nivån inom hela vård- och omsorgssektorn?2 kommentarer:

  1. höja lönerna? nja, fört ska stefan ha sin löneförhöjning,sosse och ölhund som han är.
    det finns något direkt motbjudande med denne lögnhals till s k statsminister.

    SvaraRadera
  2. Har en tjänst ledig till statsministern efter pension
    https://www.medgif.com/automatic-sperm-extractor/

    SvaraRadera