onsdag 31 mars 2010

Var tyst och bli ett helgon!!

I årets valrörelse finns det en liten egenhet som jag har reagerat över?

Så länge som Maria Wetterstrand är tyst och osynlig, så ökar Miljöpartiets siffror i statistiken när Mona Sahlin, Lars Ohly eller Peter Eriksson är ute och talar i media??

Det är ungefär samma sak som hände med Margot Wallström?? Så fort som hon lämnade landet och inrikespolitiken steg hennes förtroendekapital skyhögt?

Jag tror jag måste ta lärdom av det här. Från och med nu ska jag luta mig tillbaka och låta Maken ta alla obekväma ekonomiska beslut och lämna alla obehagliga meddelanden ..

.. medan jag förnöjt putsar på min helgongloria.

Sedan kan jag ju upprört skylla på honom när saker och ting utvecklas på ett för mig ogynnsamt sätt ..

Miljöpartiet har i sanning en lysande valstrategi, fri tillgång till sossarnas enorma kampanjkassa och den perfekta budbäraren för obehagliga, ogenomtänkta beslut .. det är bara synd att de tvingades gå ut med ett eget valmanifest. Det medförde ett ras på 2,3 procentenheter och kommer förmodligen att medföra att Maria Wetterstrand tvingas ligga lågt och putsa på SIN helgongloria någon månad till.

1 kommentar:

  1. Det blir bra för rödgrönisarna nu när de för 11 friska LO-miljoner bygger en hemsida tillsammans. Visserligen dömde de ut Alliansloggan och Allianshemsidan och tyckte att det var löjligt.Det är tydligen smart att stjäla löjligheter och göra dem till sina - jag fattar nada.
    Bli inget helgon ,det ingår en tagelskjorta som skaver och som är dålig för figuren. Vem vill dessutom gå runt och lukta Häxans silverputs?

    SvaraRadera