tisdag 6 juli 2010

Hatkampanj, mobbing och stackars, stackars ..

.. Mona Sahlin.

Fredrik Reinfeldt är en skurk och alla som skriver på Flashback eller lägger in hemska klipp på Youtube är hans kumpaner. Tillsammans bedriver de en hatkampanj och om Fredrik Reinfeldt håller tal utan att nämna Mona Sahlin använder han sig av härskarteknik och talar han om Mona Sahlin så ylar hela den rödgröna gruppen om att det bara är för att hon är kvinna!!

Den rödgröna offerkoftan börjar se ut som en enhetlig uniform.

Jag säger bara en sak .. MAUD OLOFSSON!!

Förr i världen kallade man sådana som hon för rekorderliga fruntimmer. Kvinnor som stod fast, sa det de tänkte och inte backade för överheten. Och nog har hon stått pall alltid, trots att det blåst storm om öronen och .. till skillnad från Mona Sahlin .. har hon inte gömt sig bakom någon annan utan tagit emot, stått för sina misstag och .. ibland .. förhastade uttalanden. Alltid lika entusiastisk och enveten .. det går inte att låta bli att beundra människan!

26 ledande socialdemokrater gick ut i media och manade om besinning när det gällde deras egen sköra partiledare .. kanske var det samma sossar som var med hemma hos Ingvar Carlsson på Gotland och .. enligt ryktet .. planerade "nyheten" om Maud Olofssons avgång?

Men jag hoppas att ryktet om att de rödgröna planterat denna "nyhet" är fel .. för inte kan man väl sänka sig så lågt efter att ha beklagat sig så högt???

Miljöpartiets Peter Eriksson påstås ha varit först ut med att han "trodde" att Maud Olofsson skulle avgå. Vem som sedan sålde nyheten till Expressen kanske visar sig småningom .. media verkar inte vara så solidariska och vattentäta precis.

Varje valrörelse som jag varit med om i mitt liv .. och det är inte så få .. har väckt starka känslor. Upprördhet, ilska, glädje, engagemang, debattlusta och igenkännande .. men den känsla som jag får denna valrörelse har jag aldrig haft tidigare.

Jag känner förakt när jag ser små, små människor med mycket begränsat synfält sjunga sånger utan innehåll och dansa efter precis vilken melodi som helst bara de får det de vill ha .. vinst till varje pris och MAKT!!!


4 kommentarer:

 1. Nej du har rätt vi måste stå eniga för Maud - vilken tjej och som hon skötte plånboken när facken och kommunen krävde att hon skulle pytsa in slantar i mängder för att rädda SAAB - och göra Trollhättan till en enda stor skyddad verkstad för att folket där skulle få ha arbetena kvar. En förluströrelse som staten skulle ta om hand och betala allt för. Hon vet vad hårt arbete är och hon har varit duktig och inte backat för svårigheter. Vilken kvinna!

  SvaraRadera
 2. Nu håller jag med dig om vissa delar i inlägget men att Maud skulle stå för vad hon gjort är nog en annan Maud än ministerMaud.

  Jag ska se om jag orkar leta upp hennes Vattenfallhistoria eller nån annan men egentligen är det för varmt. Annnars får du googla ifall du har det svalare ;)

  Hur som Maudan är inte bättre än nån vad gäller stå för saker.
  I ett radioprogram nära mig (för kanske ett år eller halvår sen) som P1 lyssnare utsåg de som brukar fråga ut politiker Maud som den värsta...För att hon aldrig gav svar, slingrade sig och så(de hånade f ö inte henne för det, nästan beundrade att hon gjort det till en konstform) Faktiskt. :)

  R. Varm...

  SvaraRadera
 3. GRANNY och ROGER .. Maud Olofsson är politiker, precis som Mona Sahlin och det säger väl allt om tillförlitlighet och undanslingrande.

  Men Maud Olofsson behöver inte uppbåda hela partiet för att ursäkta sina misstag .. hon tar skiten själv .. det känns lite stabilare än alla sorgesånger över Mona som de rödgröna sjunger just nu .. :-(

  SvaraRadera
 4. Maud är bara jobbig och äcklig :L.


  En grej,det är omoget att snacka om toblerone politik osv. när man sjävla behövt blivit omvalda flera gånger när man vunnit, behövt sparka en så in i helvete många personer på grund av deras svart betalda pigor och så mycket mer.

  Det dom gjorde var bara idiotiskt, bakslag mot alliansen. Synd.

  SvaraRadera