måndag 24 november 2014

Expressens chefredaktör meddelar ..


.. att tidningen har valt att avbryta samarbetet med Marcus Birro.

Marcus Birro själv beskriver rätt väl vad som hänt, Fredrik Virtanen på AB jublar förmodligen över en bägare och den som inte har bilden klar för sig kan läsa hur Toklandet uppfattar bakgrunden.

Men eftersom Expressen är en demokratisk tidning där det är högt i tak och där de anställda ständigt får delta i nyhetsförmedlingen så kan inte chefredaktören låta bli att beskriva hur det gick till när den nya sajten "Gilla djur" kom till.

ALLA i personalen som var lyckliga djurägare fick hjälpa till med röda lappar och .. vips .. så ändrade tidningen HELT inriktning!! Gick det lika demokratiskt till när Marcus Birros karriär fick en helt ny inriktning??

DEMOKRATI!! Det är Expressen det.

Högt i tag och med full åsiktsfrihet .. personalpolitiken på EXPRESSEN!!!

Jajamensan!


Är det någon mer än jag som tycker att det är hysteriskt roligt?DN, SvD, SvD,

10 kommentarer:

 1. Jag vet inte jag, men undrar om det inte är något i latten, surdegsbrödet eller något annat hipster-inne som innehåller något mycket olämpligt för hjärnan på människorna på söder i Stockholm??!

  SvaraRadera
 2. ua .. tanken har slagit mig. Kan det ha något samband med den hemliga u-båten i Stockholms skärgård?? ;-)

  SvaraRadera
 3. Du menar hallucinationer???!!!
  ;D

  SvaraRadera
 4. Vilket leder tanken till det som ledde till häxbränningarna för länge se'n (vill minnas att det var något mögel på vetet(?) som gav, för vissa, väldigt tragiska konsekvenser.

  SvaraRadera
 5. ua .. njaa .. kanske mer en smyginvasion med hjälp av en ny kemisk krigföring .. hemlig substans i surdegen .. uttänkt av den röde ledaren på andra sidan Östersjön.

  Titta bara på vår nya regering. Visst märks det en viss flummighet och en kraftig dragning vänsterut?? ;-)

  SvaraRadera
 6. Hmmm, de kan ju ha blivit väldigt duktiga på kemisk krigföring, men HUR lyckas de distribuera det så exakt. Jag menar, mjöl säljs ju över hela Sverige?? Gäller även jäst och salt.
  Vattnet??

  SvaraRadera
 7. Vad gäller mp-maffian så kompletterar de ju gärna surdegen med en saftig svampstuvning, tillredd på nätimporterade delikatesser från något exotiskt land. Andas man sedan in ångorna från någon burk med gammal båtfärg så torde den hallucinatoriska effekten bli oöverträffad...

  SvaraRadera
 8. Jag tror vi är något viktigt på spåren här. Lägg sedan till dagens uttalande av Magdalena Andersson i Expressen, så är beviskedjan komplett - det vilar ett drogrelaterat rus över politiken, debatten och kulturen .. :-O

  SvaraRadera
 9. Marcus Birro var det enda intressanta att läsa i Expressen,en riktig människa utan floskler som kan tänka själv och se saker ur olika perspektiv.Jättetråkigt för honom
  och för oss,hoppas han dyker upp någon annanstans.

  SvaraRadera
 10. Ujujuj. Lever inte krönikör Johan Hakelius livsfarligt i Aftonbladet nu om Virtanen skall stå för agendan när det gäller vad som är passande att skriva om eller tycka till om. Ladies och Lordar som är garanterat blåblodiga

  SvaraRadera