lördag 22 november 2014

Miljöpartiet fungerar tydligen som en omvänd hartass ..

..  eftersom alla som har något med dem att göra drabbas av den mest förfärliga otur?

Se bara på SVT, andra tv-kanaler och alla våra dag- och kvällstidningar. Större delen av dem som arbetar där uppges vara miljöpartister eller sympatisörer till partiet. Och hur går det för dem? Arbetslösa med avgångsvederlag, arbetslösa utan avgångsvederlag, rädda för att bli arbetslösa eftersom ingenting verkar kunna bromsa tidningsdöden. Inte ens rafflande klickfilmer som ingående visar tömningen av brutala finnar eller plågsamt avlägsnande av jättestickor på baksidan av någons lår får upplagorna att lyfta?

Så röstar de in sitt parti i en regering .. och vad får de? Ingenting .. inte ens ett löfte om det mediastöd som det var underförstått att Miljöpartiet skulle strida för.

Miljöpartiets fel alltihop.

I stället fick vi  Magdalena Andersson och Stefan Löfven, som ur de "tomma ladorna" kastar bort 4 miljoner om dagen för att ge Åsa Romson och Gustav Fridolin en känsla av makt när de beordrar ett antal entreprenörer att gräva igen det de nyss grävde upp för att få gräva upp det igen om någon/några månader?

Och vad fick Stefan Löfven? Visserligen kunde han kalla sig statsminister, men det är väl allt. Aldrig har väl någon ny regering varit så velig och ifrågasatt som denna? I min lilla verklighet finns det inte en enda människa som inte önskar ett nyval.

Miljöpartiets fel, alltihop.

Fredrik Reinfeldt gjorde en överenskommelse med Miljöpartiet för att "isolera" Sverigedemokraterna. Hur gick det? Inte så bra, eller hur?

Miljöpartiets fel.

Sverigedemokraterna som skulle isoleras och krossas har väl aldrig verkat så trovärdiga som nu när de ställs mot Miljöpartiets två ministrar .. Åsa Romson och Gustav Fridolin.

Men det är den omvända hartasseffekten som gör det och alltså .. Miljöpartiets fel.

Men värst är det för sossarna. Förmodligen nös Stefan Löfven när han åkte till vallokalen .. för det betyder också otur. Antagligen bestämde han sig också för att samarbeta med Miljöpartiet dagen före valet .. den TRETTONDE!! .. vilket gav tredubbel otur om vi räknar med den omvända hartasseffekten ..

.. och jag är helt övertygad om att det gick en svart katt över vägen utanför hans bostad den viktiga dagen då han "vann" makten och härligheten.

Lade han sedan nycklarna på det nya arbetsbordet, fällde upp paraplyet inomhus, gick under en stege någonstans och lyckades krossa spegeln när han rakade sig .. så finns det ingen räddning i sikte för Sverige.

Vi MÅSTE helt enkelt göra om hela proceduren i ett nyval så vi får chansen att spotta 3 gånger över vänster axel för att omintetgöra den otur som vilar som ett svart moln över dagens "regering".

Och bara som en varning till Folkpartiet som verkar vara landets vingligaste parti när det gäller makthunger, men också till de övriga allianspartierna .. den omvända hartassen smittar i andra hand. Gör ett misstag, skolka från budgetomröstningen eller gör ett försök att "rädda" regeringen med någon enfaldig strategisk manöver så ... pffth .. försvinner hela partiet!!


Det är jag helt bergsäker på .. för jag såg det i min kristallkula alldeles nyss.


(Dagens roligaste kommentar står Stefan Löfven för: Det hjälper inte Sverige ett dugg att sitta i varsitt dike och säga att ”jag har rätt” utan vi måste se till att ta Sverige framåt. Vilket förmodligen innebär att han erbjuder Fp och C en plats i "rätt" dike, tillsammans med S eller S och Mp. Sååå generöst av honom :-D)   


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar