torsdag 31 mars 2016

Jag fick ett brev i dag,


 .. ett sånt där med frimärke på som helt oväntat låg i brevlådan! Det är inte var dag det händer nu för tiden.

I kuvertet låg ett vitt A4-ark med texten .. "Äntligen någon som har satt bild till den allmänna känslan" .. och inklistrat fanns en seriestrip omgiven av ljusblå krusiduller.

Älgen Helge sitter på en stubbe, deppar och säger ...

Suck!

.. nu är det illa!

.. Riktigt illa!

.. Jag orkar inte ens ge upp!

PRECIS så känner jag också! Så jag tackar Granntanten för att hon sätter ord på mitt sinnestillstånd och sätter genast upp brevet på mitt relativt nya kylskåp, där jag lovat mig själv att aldrig mer sätta upp roliga klipp, eftersom det gamla nästan försvann bakom recept, roliga eller tänkvärda klipp och kylskåpsmagneter.

Så medan jag och Granny väntar på ork som räcker till total uppgivenhet, så rekommenderar jag följande läsvärda artiklar som sammantaget kanske till och med kan få den mest deprimerade älg att kasta in handduken.Dagens Industri .. Regeringen hjälper inte företag.

Kristianstadsbladet .. Skäms, Eriksson.

Det Goda Samhället .. EN HÄXBRYGD AV DUBBLA EXPERIMENT.
Adam Cwejman/GP .. Till ljumhetens försvarPå begäran ... 

5 kommentarer:

 1. Snälla, snälla, snälla kan du inte ta en bild och lägga upp den så jag också kan ha den som en påminnelse (som om jag egentligen behövde det) om sakernas tillstånd. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jätteliten text på en liten strip .. men jag ska i alla fall försöka. I morgon, när jag kan misslyckas utan att någon annan amatör lägger sig i. ;-)
   Radera
  2. Tack!
   Hälge är en favorit :-)

   Radera
 2. Tack!
  Klart att du lyckas!!!

  SvaraRadera
 3. ..,Jag gitter inte lägga mig, ty antingen blir jag då liggande,och det gitter jag inte, eller också måste jag resa mig igen, och det gitter jag heller inte.
  Så illa har det blivit i landet jag lever i.

  SvaraRadera